Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Constanta, Constanta - 64900 EURO

64900 €  De vanzare
Studiouri si apartamente cu Piscina - Lidl Mamaia Nord Cum arata apartamentul visurilor tale? Daca iti doresti sa fii VECIN CU MAREA, sa ai PISCINA pe acoperis pentru verile de neuitat, camere luminoase cu TERASE, design simplu si ELEGANT, un bloc cu o ARHITECTURA MODERNA, PARCARE privata cu acces controlat si sistem de supraveghere video ,atunci OPRESTE-TE din cautat si VINO sa iti prezint noua ta locuinta care iti va satisface toate necesitatile. Imobilul se afla in Mamaia Nord, langa supermarket-ul Lidl, la doar 2 minute pana la plaja. Acesta beneficiaza de urmatoarele dotari si finisaje: -tamplarie PVC Veka, profil culoare gri antracit si geam tripan, 4 seasons, Low-E -lifturi de mare viteza Schindler -aer conditionat Daikin 12.000BTU cu Wi-Fi -centrala proprie pe gaz (28kw) -control acces pentru fiecare apartament cu yale inteligente si usa metalica antiefractie – Ital Porte -usi de interior – import Italia -pardoseli placate cu gresie calda tip parchet – import Italia -bai complet utilate si mobilate -calorifere decorative din aluminiu -pereti finisati cu vopsea lavabila -prize si intrerupatoare modulare -casa scarii dotata cu: tavane tip Barrisol, -granit, balustrade din inox -fibra optica in fiecare apartament, internet si telefonie -loc de parcare Oferta limitata apartamente: Studio: 52 mp- 64.900€ Apartament 2 camere: 75,8 mp- 87.900€ 1 camera - Mamaia-Sat , 1 camera - Constanta

Pe site din 01-12-2023
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Mamaia Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Constanta, Constanta  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament Constanta, Constanta - 70000 EURO Mamaia Nord, Constanta , jud. Constanta

Carmen Romete Apartament Mamaia Nord Descopera aceasta oportunitate unica de a deveni proprietarul unui studio modern si confortabil, complet mobilat, situat la doar cativa pasi de malul marii intru-un bloc dotat cu lift.Caracteristici:Design Modern: Spatiu luminos si aerisit, amenajat cu gust.Bucatarie Deschisa: Echipata cu electrocasnice moderne si spatii de depozitare inteligente, mobila executata la comanda, MDF.Zona de Dormit: Spatiu confortabil pentru odihna si relaxare.Baie Eleganta: Dotata cu finisaje de calitate si dotari moderne.Beneficii:Aproape de Plaja: Acces rapid si comod la nisipul fin si la valurile marii.Locatie Ideala: in proximitatea restaurantelor, cafenelelor si a altor facilitati de agrement precum si magazine alimentareSecuritate Asigurata: intr-o cladire cu sistem de securitate si acces controlat.Detalii Suplimentare:Suprafata Totala: 42 mpPret: 70.000 EurTel

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Constanta, Constanta  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare apartament Constanta, Constanta - 57000 EURO Mamaia Nord, Constanta , jud. Constanta

ratiu cornel Garsoniera,Mamaia Nord,Nordis,46 mp,pret neg. Vand garsoniera tip Parma 2,complex Nordis,predare 2024,36m+terasa 9m,corpul D,et.4,sc.g,ap.405,tel.0723926427 Facilitati-piscina acoperita,sauna,spa,restaurant,supermarket, deschise tot timpul anului.Garsoniera se preda la alb,gresie si faianta baie si bucatarie,obiecte sanitare baie,raman de achitat 3000eur la predarea ei.

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Constanta, Constanta  - 152900 EURO Proprietar 152900 €
Vanzare apartament Constanta, Constanta - 152900 EURO Mamaia Nord, Constanta , jud. Constanta

danny j Alezzi Infinity Resort & Spa PRIMA LINIE la mare Apt de vanzare Promenada Navodari Mamaia Nord*Aceste preturi sunt daca cumparatorul este societate:VAND 148,900 apt 1 Parcare subterana inclusaVAND 146,900 apt 2 Parcare subterana inclusaVAND 143,900 apt 3 Parcare subterana inclusa*Preturile pentru pers fizica sunt Plus TVA.Vand 3 apt toate cu 2 camere toate cu parcare subterana pazita 24 7 (parcarile toate fix primele langa intrarea din bloc la lift)Complex NOU terminat in Iunie 2023 3 piscine, 1 pe acoperisSala fitnessSauna uscata (in curand Sauna umeda)JacuzziRooftop Bar in curandComplet Mobilat UtilatDetalii cititi mai josMobilier nou cu plasma smart tv in Living si Dormitor Canapea extensibila se face pat 145x192Aer conditionatWifi Cable TV Smart TV Cablu WiFi NETFLIX platit pe tot anulAspirator, fier de calcat, uscator de rufe, feon, masina de spalat rufe, oale, tigai, cutite si ustensile, esspresor, microwave, etc

152900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Constanta, Constanta  - 84000 EURO Proprietar 84000 €
Vanzare apartament Constanta, Constanta - 84000 EURO Mamaia Nord, Constanta , jud. Constanta

Amalia Barbulescu Garsoniera Mamaia nord Vand garsoniera in Mamaia nord, complet mobilata si utilata cu vedere la mare

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Constanta, Constanta  - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare apartament Constanta, Constanta - 90000 EURO Mamaia Nord, Constanta , jud. Constanta

Dumitru Vand/schimb studio 2 camere in Mamaia, zona cluburilor Vand ap (tip studio) in Mamaia, et 1/7, supr utila de 42 mp. Studioul este decomandat (cu bucatarie separata/inchisa) si este dotat cu centrala gaz, aer conditionat; sistem monitorizare video (pe scara si in parcare); parcarea in fata blocului este ingradita iar acessul se face cu telecomanda. Avem asociatie de proprietari (costuri de intretinere reduse)Blocul se numeste Twin Residence, construit in anul 2017 pe teren proprietate (nu concesiune), intr-o zona de VIP-uri; langa hotelul Opera, White Tower, Stavros, etc. Foarte aproape de plaja (aprox 70m) si la nici 2 minute de mers pe jos pana la cluburile din Mamaia Nord.Infrastructura zonei este total functionala, avand tot comfortul necesar pt a fi locuit in orice anotimp. in jur avem numeroase centre comerciale, restaurante, SPA, statie de autobuz. se vinde mobilat si utilat cu totul nou si aproape nefolosit, la 90 mii euro, sau il pot da si fara mobila la 85 miiAccept si schimb cu ap in Constanta, sau casa locuibila in imprejurimi (unde e cazul, ofer diferenta de bani)

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 110000 EURO Mamaia Nord, Constanta , jud. Constanta

Florin Apartament in Mamaia-SummerLand cu vedere la mare (in rate) Accept plata in rate. Avans, minim 50% si 2-4 rate in maximum 2 ani. Apartament de vanzare in SummerLand- Mamaia, cu vedere la mare, foarte aproape de plaja si cluburi. Se vinde complet mobilat si utilat.Se vinde cu loc in parcarea etajata din cartier.

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(