Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vila eleganta | Smart Home | 3 camere | Buftea - langa lac

375000 €  De vanzare
Va oferim in exclusivitate o vila eleganta tip smart home cu 3 camere, 2 bai, s.u. 150 mp , teren 850 mp , 4 locuri de parcare, 2 terase insumand 90 mp in zona Buftea langa lac . Vila este ultra finisata si dotata cu mobilier de lux ! Toate finisajele au fost atent alese si montatate ! Beneficiaza de ponton, deschidere la lac si o priveliste superba. Electrocasnice : Plita, Cuptor, Frigider, Hota, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase ( toate sunt NEFF ) Avantajele acestei vile sunt clar vizibile in poze ! - Luminoasa, eleganta, vedere la lac din toate camerele ( inclusiv din baie), modul constructiv cat si finisajele de calitate superioara. Pentru a putea vedea proprietatea va fi necesar sa ne contactati telefonic la primul numar din anunt !

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 20-04-2021
Vizualizari 29
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata totala: 168 m2
Suprafata utila: 150 m2
Suprafata teren: 850 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 0/1
Camere: 1
Front stradal: 20 m2
Clasa energetica: A

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Buftea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Buftea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Buftea.

Este Buftea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Casa cu 4 Camere 2 Bai si Terasa in Buftea-Crevedia Agentie - 0 comision - exclusivitate 86900 €
Casa cu 4 Camere 2 Bai si Terasa in Buftea-Crevedia Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala pe parter de 4 camere, cu un teren de 370 mp. Proprietatea este situata in zona Crevedia, imediat langa Buftea. Locuri de parcare: 2. Proprietatea este in stadiul incipient de constructie cu finalizare in iulie 2021. Suprafata Utila: 95 mp si o suprafata Construita de: 115 mp Amprenta casei este de: 115 mp Curtea are o suprafata totala de: 200 mp Suprafata totala teren: 370 mp Deschiderea la drum este de: 20 metri liniari. Drumul de acces este pietruit. Casa se poate vinde si la cheie la un pret negociabil. Proprietatea este pe Parter si are: - 3 Dormitoare; - 2 bai; - Living; - Bucatarie inchisa; - Terasa. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Amplasamentul este in Crevedia. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de padurea Buftea. Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate, put si fosa septica ecologica, CATV, internet fibra optica. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (gaz, electricitate). Proprietatea este in stadiul incipient de constructie. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

86900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa Eleganta cu 6 Camere in orasul Buftea Agentie - 0 comision - exclusivitate 122000 €
Casa Eleganta cu 6 Camere in orasul Buftea Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala cu 6 camere, cu un teren de 330 mp si o curte proprie de 200 mp. Proprietatea este situata in orașul Buftea, langa Bucuresti. Locuri de parcare: 2. Construita in anul 2020. Suprafata Utila: 120 mp si o suprafata Construita de: 160 mp Amprenta casei este de: 130 mp Suprafata totala teren: 330 mp Curtea are o suprafata totala de: 200 mp Suprafata terasa: 30 mp Deschiderea la drum este de: 16 metri liniari. Drumul de acces este pietruit si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de: 300 metri. Proprietatea este impartita pe Parter + Mansarda. - La Parter avem: Living, Bucatarie, 2 Bai, un Birou, un Dormitor și Terasa. - La Mansarda avem: 3 dormitoare si inca o baie foarte spatioasa. Casa se vinde nemobilata. Bucataria este separata. Baile de la parter au dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta. Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Amplasamentul este in orașul Buftea. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de Bucuresti. Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor. Sistemul de încălzire este prin centrala proprie pe gaz. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica. Finisajele interioare sunt la alegerea clientului și sunt incluse în preț. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice. Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile STB, si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

122000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila Eleganta cu 5 Camere si 500 mp Teren  in Crevedia Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Vila Eleganta cu 5 Camere si 500 mp Teren in Crevedia Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o eleganta Casa individuala cu 5 camere, cu un teren de 500 mp si o curte proprie de 400 mp. Proprietatea este situata in zona Crevedia, langa Buftea. Locuri de parcare: 4. Construita in anul 2021. Suprafata Utila: 168 mp si o suprafata Construita de: 195 mp Amprenta casei este de: 100 mp Suprafata totala teren: 500 mp Curtea are o suprafata totala de: 400 mp Suprafata terasa: 25 mp Deschiderea la drum este de: 22 metri liniari. Drumul de acces este din piatra si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de: 100 metri. Proprietatea este impartita pe Parter + Etaj + Mansarda. - La Parter avem: Living, Bucatarie, Camera Tehnica, o Baie, o Terasa si un Dormitor. - La Etaj avem: 3 dormitoare, 2 Balcoane, inca o baie, hol. - La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare. Casa se vinde complet nemobilata. Bucataria este separata cu acces direct care Terasa si Camera tehnica. Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta. Dormitorul principal are o suprafata de 20 mp. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Cele 2 balcoane sunt deschise. Amplasamentul este in Crevedia. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de orasul Buftea. Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: electricitate, gaz, put si fosa ecologica, CATV, internet fibra optica. Casa este in curs de executie, finisajele interioare vor fi de buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice. Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile MaxiTaxi, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (gaz, electricitate). Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

125000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila Eleganta Lux 4 Camere si 480 mp Teren in Crevedia Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Vila Eleganta Lux 4 Camere si 480 mp Teren in Crevedia Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala lux cu 4 camere, cu un teren de 480 mp si o curte proprie de 390 mp. Proprietatea este situata in zona Crevedia, langa Buftea într-un complex de vile de lux. Locuri de parcare: 2. Construita in anul 2018. Suprafata Utila: 150 mp si o suprafata Construita de: 165 mp Amprenta casei este de: 80 mp Suprafata totala teren: 480 mp Curtea are o suprafata totala de: 390 mp Suprafata terasa: 20 mp Deschiderea la drum este de: 14 metri liniari. Drumul de acces este pietruit si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de: 10 metri. Proprietatea este impartita pe Parter + Etaj + Pod. - La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie si o Terasa. - La Etaj avem: 3 dormitoare, inca o baie si hol. - La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare. In curte este amenajata si o magazie pntru depozitare. Casa se vinde partial mobilata. Bucataria este separata. Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta. Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Cele 2 balcoane sunt deschise. Amplasamentul este in Crevedia. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind aproape de padure. Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor. Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate, puti și fosa ecologica, CATV, internet fibra optica. Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice. Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile MaxiTaxi, si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, grădinița. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (gaz, electricitate). Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

125000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 24.000 Mp in Ciocanesti DB cu deschidere la asfalt si lac Agentie - 0 comision - exclusivitate 190000 €
Teren 24.000 Mp in Ciocanesti DB cu deschidere la asfalt si lac Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte spre achizitie un teren de 24.000 mp situat in Ciocanesti DB de langa Crevedia Buftea. Terenul este amplasat la soseaua 77A si are urmatoarele caracteristici: - S: 24.000 MP - Deschidere la Asfalt: 79 m - Deschidere la Lac: 62 m - Adancime: 330 m. Utilitatile gaz si curent sunt la o distanta de cca 500 ml. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

190000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 4100 Mp cu Loturi de 500 mp langa Kaufland Buftea Agentie - 0 comision - exclusivitate 160000 €
Teren 4100 Mp cu Loturi de 500 mp langa Kaufland Buftea Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte spre achizitie o suprafata de teren de 4100 mp situat in Manastirea imediat langa Buftea si Kaufland. Terenul este amplasat foarte bine intr-o zona rezidentiala de case si vile. Terenul deține cadastru, este intabulat și are și certificat de urbanism. Dimensiuni loturi de 500 Mp: - deschidere de 20 metri liniari; - adancime de 25 metri liniari. Prezinta utilitati: gaze, electricitate. Acces la strada asfaltata (str Pacii). Terenul se se afla la o distanța de 700-800 metri de magazinul Kaufland si orasul Buftea. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

160000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila Moderna cu 4 Camere si 600 mp Teren in Crevedia Agentie - 0 comision - exclusivitate 160000 €
Vila Moderna cu 4 Camere si 600 mp Teren in Crevedia Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o moderna Casa individuala cu 4 camere, cu un teren de 600 mp si o curte proprie de 530 mp. Proprietatea este situata in zona Crevedia, langa Buftea. Locuri de parcare: 2. Construita in anul 2010. Suprafata Utila: 135 mp si o suprafata Construita de: 165 mp Amprenta casei este de: 80 mp Suprafata totala teren: 600 mp Curtea are o suprafata totala de: 530 mp Suprafata terasa: 15 mp Deschiderea la drum este de: 22 metri liniari. Drumul de acces este asfaltat. Proprietatea este impartita pe Parter + Etaj + Pod. - La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie si o Terasa. - La Etaj avem: 2 dormitoare, 1 Birou, inca o baie și un dresing. - La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare. În curte se afla un beci, o zona de barbeque și o camera tehnica/magazie. Casa se vinde complet mobilata si dotata. Bucataria este semi-deschisa, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi. Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta. Dormitorul principal are o suprafata de 15 mp. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Cele 2 balcoane sunt deschise. Amplasamentul este in Crevedia. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de lacul Crevedia. Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii cu etrieri, stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida. Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor. Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate trifazica, CATV, internet fibra optica, fosa ecologica precum și 2 puturi de adâncime care alimenteaza casa și sistemul de irigatie, stație dedurizare. Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice. Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile MaxiTaxi, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie. Din fata imobilului, cu masina se ajunge la P-ta Victoriei în 35 minute. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (gaz, electricitate). Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

160000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa parter 95 mp utili, curte 460 aproape de pădure Agentie - 0 comision - exclusivitate 84000 €
Casa parter 95 mp utili, curte 460 aproape de pădure Buftea, Buftea , jud. Ilfov

In partea de NV a Bucurestilului, prin Chitila si DN7, in apropierea Pădurii Râioasa, intr-o zonă rezidentială nou Casa tip parter din caramidă portantă cu structură din beton armat, alcătuită din Living de 33 mp, bucatarie 16 mp, 2 dormitoare de 16,5 si 12 mp, 2 bai de 7,5 si 5 mp, holuri ce insumeaza 95 mp utili + camera tehnica, pivnita si terasa. Casa este izolata cu polistiren si vata minerala, are ferestre PVC cu geam tripan, acoperita cu tiglă metalică mată de 0,5 Instalatie electrică, termică, sanitară, centrală, calorifere Se vinde finisată complet. Unele finisaje pot fi alese de cumparator: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, usi Termen de finalizare Mai 2021. Pret 84.000 EUR. Comision 0.

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Loturi de Teren de 400 - 500 Mp in Ghergani Dambovita Agentie - 0 comision - exclusivitate 8000 €
Loturi de Teren de 400 - 500 Mp in Ghergani Dambovita Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte spre achizitie diverse loturi de teren de 400 - 500 mp (sau mai mult) in zona Ghergani Racari. Loturile fac parte dintr-un teren de 3 hectare care se dezmembreaza conform dorintelor clientilor. Terenul are deschidere la DN71 și la Str. Florilor (este situat pe colț). Celelalte doua laturi sunt delimitate de pârâul Ilfovat, langa o zona rezidentiala de case si vile. Terenul deține cadastru, este intabulat și are și certificat de urbanism. Dimensiuni loturi de 500 Mp: - deschidere de 20 metri liniari; - adancime de 25 metri liniari. Prezinta utilitati: gaze, electricitate si apa curenta. Terenul se se afla la o distanța de 500-600 metri de centrul administrativ al satului, unde găsiți tot ce va trebuie: supermarketuri, farmacii. Conectare la internet, cablu TV, telefonie, satelit, mai multe firme private oferind servicii de acest fel. Terenul are deschiderea direct pe DN 71 Bucuresti-Targoviste, cu directie catre o sosea cu 4 benzi de circulatie. Astfel, se circula rapid, fara blocaje de trafic in cea mai mare parte a zilei. În fapt acest acces este cea mai rapida intrare in Bucuresti. Acces in conditii de trafic normal: - in 20 min la Complexul Colosseum (Carrefour, Leroy Merlin); - in 35-40 min la Piata Victoriei (aceeasi distanta ca si Corbeanca). Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

8000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(