Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Garsoniera, 38mp utili decomandata

45000 €  De vanzare
Raich & Raich Imobiliare va prezinta in vederea cumpararii o garsoniera decomandata, confort 1, situat la etajul 9 al unui bloc de 11 etaje, constructie 2008, amplasat in cartierul Vitan, in imediata apropiere a Deltei Naturale Vacaresti si a Autovit. Proprietatea prezentata este modern renovata, luminoasa, amenajata cu gust, in culori placute, ce te imbie de la primii pasi facuti. Garsoniera este compusa din: hol, living,bucatarie si terasa si se vinde complet mobilata si utilata. Proprietatea beneficiaza de centrala termica proprie si contorizare individuala. Optional se poate achizitiona un 1 loc de parcare suprateran, in proprietate. In jurul imobilului este amplasat un loc de joaca pentru copii si spatii verzi. Exista acces facil la metrou cu mijloacele de transport in comun. Vecinătăți : Hipermarket Auchan si Praktiker Parcul Natural Vacaresti RIN Grand Hotel Pentru detalii suplimentare si vizionari, contactati brokerul.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 108
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 38 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Vitan zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare garsoniera Vitan, Bucuresti Proprietar 28000 €
Vanzare garsoniera Vitan, Bucuresti Vitan, Bucuresti

PREȚ-OFERTĂ! Vând Garsonieră Vitan -la 3 minute de Mall Vitan, 50m de Profi City.Ideal pentru o persoană singură sau o pereche.Perfect pentru investiție .Suprafață totală 20,10mp. Et 4 ,reformată și renovată , îmbunătățiri,mobilată cu stil , modernă ,locuință deosebită intr-o zonă liniștită ,spațioasă si luminoasă cu vedere pe față,aer condiționat,uși interioare de termopan .Doar plătesti ,intri și rămâi să locuiești .Nu mai ai nevoie să cumperi nimic altceva, garsoniera este completă .Cu spațiu generos, confortabil și bine organizat.Are o priveliște deosebită ,beneficiază de lumină naturală abundentă, ceea ce conferă o atmosferă relaxantă și intimă a locuinței.Blocul în care se află garsoniera a fost construit in anul 1979.Acesta este locul dorit, cel mai indicat loc pe care să-l numești ACASĂ.Este situat in apropiere de piața Vitan,statie RATB,tramvai si autobuz,scoală ,gradinita și 2 parcuri in imediata apropiere -cu pază .Acte la zi, certificat energetic , cadastru , intabulare ,impozite plătite ,este o ofertă incredibilă care merită vazută -28000€.Whatzapp +40784874716.Tel:+40764482309.

28000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Vitan, Bucuresti Proprietar 80999 €
Vanzare garsoniera Vitan, Bucuresti Vitan, Bucuresti

Primul proprietar! Zona linistita, bloc reabilitat, et.5/8, decomandata, curata, spatioasa, luminoasa, aproape de mijloace de transport, (tramvaie 19, 23, 27, autobuze 133, 123,124,104 ) inclusiv metrou Timpuri Noi, mobilata si utilata complet, gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, frigider, masina de spalat, aragaz. In zona se afla gradinite, scoli, piete, Mall Vitan. Se vinde cu mobilier si electrocasnice! Putem discuta pe whatapp, intre 09.30-16.30, pe telefon /vizionari interval 17.00-20.00. L-V intre 09.00-17.00

80999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(