Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Garsoniera de vanzare 35 mp, Titan, Pallady, Ozana

35000 €  De vanzare
Vanzare Apartamente Theodor Pallady- Trapezului, bloc 2019 COMISION 0% - TVA INCLUS IN PRET, DIRECT DEZVOLTATOR Ansamblul residential se afla pe Drumul Gura Fagetului nr. 76A, Sector 3 Bucuresti Suprafata:.mpu de la 32 la 61 mpu 56- APARTAMENTE CU 2 CAMERE 4 - GARSONIERE Pretul include apartamentul la cheie. Apartamentul se da complet finisat si cuprinde: gresie, faianta, calorifere, obiecte sanitare, usa din lemn in interior, usa metalica la exterior, tamplarie pvc cu geamuri din termopan. Izolat la exterior cu polistiren de 10 cm, centrala proprie, bransament la toate utilitatile:apa gaz, canalizare, curent electric, contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv. Toate materialele folosite sunt de calitate superioara. Intreaga lucrare s-a executat cu o echipa specializata in constructii colective: Diriginte de santier, Inginer RTE, Inginer UTC. VECINATATI: Auchan Pallady, Metro, Dedeman, Jumbo, Piata Salajan, Piata Trapezului, Lidl, Penny Market, Scoala particulara Bucharest Christian Academy la 500 m. Mijloacele de transport din zona: Autobuz/Tramvai: 23,27,40, 72, N111, N103. Metrou: Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie 1918, Nicolae Teclu, Anghel Saligny. Pretul contine TVA (pentru a fi eligibil a cumpara un apartament cu 5% tva trebuie sa nu mai fi cumparat anterior nici o locuinta cu tva 5%). Se accepta plata cash, credit ipotecar si credit prima casa. Pret in functie de modalitatea de plata! PLATA CASH - CREDIT IPOTECAR - PRIMA CASA -

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 136
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 35 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 22/3
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Theodor Pallady zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Hils Pallady, 2 camere cu parcare inclusă, nou-nouț Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
Hils Pallady, 2 camere cu parcare inclusă, nou-nouț Theodor Pallady, Bucuresti

Vânzare apartament cu două camere în complexul Hils Pallady, construcție 2022, nelocuit, etaj 2/11, 50.6 mp (schița atașată). În preț e inclus un loc de parcare teran. Apartamentul se predă la cheie, nemobilat și neutilat, interiorul e nou, complet funcțional; contracte la energie electrică și gaz. Complexul e închis, accesul auto se face cu barieră și cartelă. Gura de metrou Anghel Saligny se află la intrarea în complex; zona comercială Theodor Pallady e vizavi. Prețul este negociabil, comisionul, zero; cheile se află în agenția noastră și se poate viziona cu programare telefonică.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(