Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Pantelimon, Bucuresti

48000 €  De vanzare
Vand garsoniera Baicului - pantelimon, confort 1 decomandat, avand suprafata de 40 mp. Locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc garsoniere de 10 etaje, construit in anul 1991. Necesita Imbunatatiri. Ca vecinatati avem supermarketul Lidl chiar in fata imobilului de garsoniere, Mega Mall la 5 minute de mers pe jos, McDonald’s si benzinaria OMV, Arena Nationala, parcuri, lac, piata Obor la 10 min. Pretul este usor negociabil!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 06-07-2020
Vizualizari 19
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Pantelimon zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Pantelimon - 79900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Pantelimon - 79900 EURO Pantelimon, Bucuresti

Va propunem spre achizitionare un apartament de 4 camere transformat in 3 camere (prin unirea bucatariei cu dormitorul cel mic) situat in zona Pantelimon-Spital. Apartament se afla la etajul 4/10 al unui imobil izolat termic, ce a fost edificat in anul 1976 si are o suprafata utila de 86,42mp cu tot cu balcoane. Proprietatea este decomandata si este impartita astfel: hol de acces generos cu dressing de 2.5m lungime, sufragerie cu balcon inchis, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeti cu grup sanitar si cu loggie cu spatiu pentru depozitare, bucatarie complet mobilata si echipata, cu loc de luat masa si zona de relaxare si o baie cu cada. Apartamentul a fost complet renovat in anul 2017. Ca si finisaje regasim: parchet laminat, gresie si faianta in bucatarie si in grupurile sanitare, tamplarie interioara schimbata, instatii sanitare si electrice noi, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan. Confortul termic este asigurat, pe timp de iarna, de catre centrala termica proprii de apartament, iar timp de vara, de catre aparatele de aer conditionat. Contorizarea este individuala. Scara este renovata si civilizata, iar zona ofera acces facil catre toate mijloacele de transport in comun, supermarketuri, institutii bancare, scoli, gradinite, parcuri s.a.m.d. Pentru detalii suplimetare si programare vizionare, contactati broker-ul!

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Pantelimon - 79900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Pantelimon - 79900 EURO Pantelimon, Bucuresti

Va propunem spre achizitionare un apartament de 4 camere transformat in 3 camere (prin unirea bucatariei cu dormitorul cel mic) situat in zona Pantelimon-Spital. Apartament se afla la etajul 4/10 al unui imobil izolat termic, ce a fost edificat in anul 1976. Proprietatea este decomandata si este impartita astfel: hol de acces generos cu dressing de 2.5m lungime, sufragerie cu balcon inchis, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeti cu grup sanitar si cu loggie cu spatiu pentru depozitare, bucatarie complet mobilata si echipata, cu loc de luat masa si zona de relaxare si o baie cu cada. Apartamentul a fost complet renovat in anul 2017. Ca si finisaje regasim: parchet laminat, gresie si faianta in bucatarie si in grupurile sanitare, tamplarie interioara schimbata, instatii sanitare si electrice noi, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan. Confortul termic este asigurat, pe timp de iarna, de catre centrala termica proprii de apartament, iar timp de vara, de catre aparatele de aer conditionat. Contorizarea este individuala. Scara este renovata si civilizata, iar zona ofera acces facil catre toate mijloacele de transport in comun, supermarketuri, institutii bancare, scoli, gradinite, parcuri s.a.m.d. Pentru detalii suplimetare si programare vizionare, contactati broker-ul!

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Pantelimon Mega Mall vanzare 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 78500 €
Pantelimon Mega Mall vanzare 3 camere Pantelimon, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Pantelimon -Mega Mall, la parterul unui imobil de 10 etaje, c-tie 1979, bloc reabilitat ,planul 2,scara curata, vecini de calitate, parter inalt cu spatiu verde in fata geamului, suprafata 72mp, toate imbunatatirile,pretabil pentru activitate economica sau rezidenta .

78500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Iancului-Mega Mall vanzare 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 78500 €
Iancului-Mega Mall vanzare 3 camere Pantelimon, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Pantelimon -Mega Mall, la parterul unui imobil de 10 etaje, c-tie 1979, bloc reabilitat ,planul 2,scara curata, vecini de calitate, parter inalt cu spatiu verde in fata geamului, suprafata 72mp, toate imbunatatirile,pretabil pentru activitate economica sau rezidenta

78500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Pantelimon - 95000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Pantelimon - 95000 EURO Pantelimon, Bucuresti

SVN Romania va propune spre vanzare un apartament spatios, cu o vedere panoramica. Acesta are 110mp, 3 dormitoare, un living, doua bai si o bucatarie. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, asa cum este prezentat in fotografii. Blocul este reabilitat si renovat, interiorul blocului este foarte curat. Blocul dispune de doua lifturi, unul de marfa si unul de persoane. Puncte de interes : - in fata blocului este statia STB (autobuz si tramvai), statie de taxi-uri si maxi-taxi - la 5 minute de mers pe jos se afla Cora si spitalul clinic de urgenta “Sfantul Pantelimon” - statia de metrou Republica (linia galbena) la o distanta de 15 minute de mers pe jos - Mega Image la 1 minut - liceul teoretic “Lucian Blaga” este situat langa bloc - parcul Cosmos este situat la 2 minute de mers pe jos - Mega Mall se afla la 15 minute de mers cu autobuzul Pentru detalii si vizionari, va stau la dispozitie.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Iancului -Mega Mall vanzare 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Iancului -Mega Mall vanzare 3 camere Pantelimon, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Pantelimon -Mega Mall, la parterul unui imobil de 10 etaje, pozitie stradala,c-tie 1979, bloc reabilitat ,scara curata, vecini de calitate, parter inalt cu spatiu verde in fata geamului, suprafata 72mp, toate imbunatatirile, ,ideal firma,birouri, notariat etc, acte

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Chisinau-Basarabia vanzare garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 45000 €
Chisinau-Basarabia vanzare garsoniera Pantelimon, Bucuresti

Garsoniera situata in zona Chisinau,la 12-14 minute de metrou C.Georgian, etaj 4/10, c-tie 1983, bloc reabilitat, suprafata 33mp, renovata complet de curand, libera, .Pentru mai multe informatii va rog sa ma sunati,Marian-0731337831

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere Pantelimon, bloc nou 2010, parcare subterană Agentie - 0 comision - exclusivitate 73000 €
2 camere Pantelimon, bloc nou 2010, parcare subterană Pantelimon, Bucuresti

Agenția noastră oferă spre vânzare un apartament cu două camere în complexul Rams situat pe Șoseaua Dudești-Pantelimon, în spatele supermarketului Cora, la 5 minute de oricare dintre gurile de metrou Republica sau Pantelimon, la etajul 3/10, foarte spațios - 78 mp cu balcon de 8 mp, connfort 1 sporit, vedere pe spate (Răsărit), fără zgomot cauzat de trafic; un loc de parcare subteran e inclus în prețul apartamentului, accesul în parcare făcându-se cu telecomanda. Blocul a fost construit în 2009, dispune de două lifturi si de parcări suberane. Apartamentul e complet funcțional și se vinde semimobilat și utilat cu plită, cuptor, hotă, frigider, mașină de spălat rufe, microunde. Încălzirea se face cu centrală termică proprie, iar costurile cu întreținerea sunt mici; dispune de un aparat de aer condiționat în living. Prețul va mai fi negociat iar comisionul pentru cumpărător e zero. Cheile se află în agenția noastră și se pot face vizionări imediat.

73000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Soseaua Pantelimon Agentie - 0 comision - exclusivitate 61700 €
Apartament 3 camere Soseaua Pantelimon Pantelimon, Bucuresti

RENET REAL ESTATE NETWORK va prezinta un apartament cu 3 camere, decomandat pe Soseaua Pantelimon. Acest imobil nu prezinta RISC SEISMIC, anul constructiei fiind in 1976 si data predarii in 1977 dupa cutremur. Acest bloc a fost facut pentru cei care lucrau in Ministerul de Interne. Acum 2 ani de zile a fost si reabilitat termic. Ca si zona cred ca e stiuta foarte bine....Cora, Brico Depot, MegaImage, banci, restaurante, Spitalul Pantelimon....mijloace in de transport in comun la 30 ml. Acest apartament trebuie renovat ^ nu are imbunatatiri ^ deci nu deranjati inutil. Poze vom pune dupa ce apartamentul va fi in totalitate golit.

61700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Iancului-Pantelimon vanzare 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 84900 €
Iancului-Pantelimon vanzare 3 camere Pantelimon, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Pantelimon , ( 3-4 minute de Mega Mall), la parterul unui imobil de 10 etaje, c-tie 1979, bloc reabilitat ,scara curata, vecini de calitate, parter inalt cu spatiu verde in fata geamului, suprafata 72mp, toate imbunatatirile, pozitie stradala,ideal firma,birouri, notariat etc, acte

84900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Pantelimon, 2 camere, mobilat si utilat complet, 10 min M Costin Georgian Agentie - 0 comision - exclusivitate 66500 €
Pantelimon, 2 camere, mobilat si utilat complet, 10 min M Costin Georgian Pantelimon, Bucuresti

Apartament 2 camere, la 10 minute (900 de metri) de statia de Metrou Costin Georgian, soseaua Vergului. Este mobilat si utilat modern, stare interior-foarte buna, 2 debarale, circular, tamplarie PVC cu plase de tantari , bloc reabilitat, balcon, geam la baie, instalatii sanitare schimbate (cupru si PPR), panou electric nou, aer conditionat, apometre, repartitoare, contoar de gaz. Magazine, farmacii si banci la parterul blocului. Ideal Investitie - se vinde mobilat si utilat complet Comision 0%

66500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Fundeni - Pantelimon - Morarilor, 35mp, 2010 Agentie - 0 comision - exclusivitate 36000 €
Fundeni - Pantelimon - Morarilor, 35mp, 2010 Pantelimon, Bucuresti

Garsoniera situata pe sos. Dobroesti, la 800m de intersectia Fundeni- Pantelimon - Morarilor, etaj 4/P+5, 35mpu, centrala proprie, posibilitate parcare (se plateste chirie 50 lei/luna), civilizat, curat, cu balcon, geam la baie, bucatarie semi-utilata, hota, aragaz. Garsoniera apartine unei firme, in pretul afisat este inclus TVA 19%. Firma vinde 2 garsoniere, pe aceeasi scara, cea de-a doua fiind situata la etaj 2, 38mpu, 38000 euro, TVA inclus. Foarte potrivit atat ptr locuinta, birouri, cat si ptr investitie.

36000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Pantelimon Mega Mall vanzare 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 94900 €
Pantelimon Mega Mall vanzare 3 camere Pantelimon, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Pantelimon , apropiere Mega Mall ,la parterul unui imobil de 10 etaje, c-tie 1979, bloc reabilitat , parter inalt, suprafata 72mp, imbunatatiri clasice, pozitie stradala,ideal firma,,birouri, notariat etc,liber acte

94900 €

   Apartament

Vezi Detalii
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare super apartament 3 camere, etaj 4/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 68900 €
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare super apartament 3 camere, etaj 4/10 Pantelimon, Bucuresti

PANTELIMON – Str. Zambila Ionita, vanzare super apartament ( semi mobilat si semi utilat, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, confort 1 decomandat in suprafata totala utila de 74 mp. situat in bloc recent reabilitat termic, foarte curat si civilizat, construcţie 1976 la etajul 4/ 10 . Imbunatatiri: gresie, faianta, tamplarie din PVC cu geam termopan si A.c. Facilitati: foarte aproape de Sos. Pantelimon (180 m.) si 1 loc de parcare ADP – S2. Blocul se afla in apropiere de: Spitalul Sf. Pantelimon, Hiper Market Cora, Banci, Mega Image, Scoli si Gradinite. Pentru cine prezinta interes, in acelasi bloc si aceeasi scara, la etajul 6 mai este de vanzare un apartament tot cu 3 camere decomandate la pretul de 65.000 Euro .

68900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Pantelimon-Vergului vanzare apartament 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 64900 €
Pantelimon-Vergului vanzare apartament 3 camere Pantelimon, Bucuresti

Apartamentul este situat la 8 minute distanta de metrou Costin Georgian, la etajul 5/10 , decomandat, constructie 1976, suprafata 75 mp, gresie, faianta , parchet, termopan, liber, negociabil.

64900 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Vergului - Basarabia metrou vanzare apartament 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 67900 €
Vergului - Basarabia metrou vanzare apartament 3 camere Pantelimon, Bucuresti

Apartamentul este situat la 8 minute distanta de metrou Costin Georgian, la etajul 4/10 , decomandat, constructie 1976, suprafata 75 mp, gresie, faianta , parchet, termopan, liber, negociabil.

67900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Pantelimon-Vergului vanzare 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 66900 €
Pantelimon-Vergului vanzare 3 camere Pantelimon, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Pantelimon -Vergului la 7-8 minute de metrou Costin Georgian, etaj 4/10, decomandat, c-tie 1976, suprafata 75mp, toate imbunatatirile, geam la baie , liber, liber

66900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere, vedere superba, 92 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Apartament 4 camere, vedere superba, 92 mp Pantelimon, Bucuresti

Buna ziua, va atragem atentia cu vanzarea unui apartament de 4 camere inedit, situat pe sos Pantelimon, adiacent Spitalului Pantelimon cu o vedere superba asupra Bucurestiului, si uneori cand cerul este senin asupra muntilor din departare. Ce il face unic? – este la etajul 14 un etaj impresionant pentru cei dornici de o vedere superba, in spatele blocului este intrarea directa din Parcul Morarilor, iar zona este una excelenta din punct de vedere al mijloacelor de transport. Suprafata utila totala de 92 mp, dispune si de un mic balcon de 4 mp, apartamentul este decomandat. Finisaje, avantaje si beneficii: • Instalatie electrica refacuta complet, inclusive prize TV si internet; • Instalatie electrica schimbata; • Calorifere noi de otel; • Geamuri termopan; • Gresie, faianta, parchet; • Tencuiala renovata, acoperita cu vopsea lavabila; • Baia renovata cu gresie si faianta; • Izolatie interioara cu vata mineral pe tavan si peretii exterior; Avantaje si beneficii: • 2 lifturi pe scara; • Lift de marfa ( incape orice tip de mobilier, biciclete, trotinete, carut copil, etc liftul fiind foarte spatios ); • Vedere superba; • Scara curata; • 2 debarale pentru depozitare; • Terasa blocului reabilitata acum 4 ani ( nu au fost probleme niciodata cu terasa ); • Decomandat, foarte bine compartimentat; • 2 bai din care una are si geam pentru aerisire naturala; Vecinatati: • Scoala nr. 77 si un club sportiv; • 3 licee; • Tramvai si Ratb; • Metrou Costin Georgian; • Gradinite de stat si particulare;

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(