Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Bucuresti, Gara de Nord - 28000 EURO

28000 €  De vanzare
Garsoniera situata in zona Garii de Nord, vis-a-vis de Ministerul transporturilor in bloc cu risc seismic Garsoniera este la etajul 3 si are vedere spre hotel Ibis Garsoniera are o suprafata utila de 26 mp2 - camera, bucatarie deschisa, baie si debara Este complet mobilata si utilata Garsoniera are separatie de gaze si centrala termica proprie Garsoniera are usa metalica si recent s-au facut renovari Ideala pentru inchiriere

Pe site din 01-12-2023
Vizualizari 72
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 26 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Gara de Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament 2 camere, Dinicu Golescu, bloc reabilitat Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Apartament 2 camere, Dinicu Golescu, bloc reabilitat Gara de Nord, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un deosebit apartament de 2 camere, mobilat si utilat pentru a crea confortul necesar relaxarii si odihnei. Cele 2 camere sunt spatioase si primitoare, iar suprafata vitrata generoasa ofera un grad ridicat de luminozitate si caldura. Locuinta se situeaza langa podul basarab, la cateva minute de Gara de Nord In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Acces securizat in scara blocului – interfon si sistem de supraveghere cu camere video. Autobuz: Statii STB: 105, 123, 133, 162, 178, 196, 282, N10, chiar la strada, langa bloc. 5 minute de mers pe jos pana la metru Basarab si 9 minute pana la metrou Gara de Nord Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetica : A - consumul total specific de energie primara: 203.31 - indicele de emisii echivalent CO_2: 169.70 - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta la numarul din anunt.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, Calea Grivitei, langa Gara de Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
Apartament 2 camere, Calea Grivitei, langa Gara de Nord Gara de Nord, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un deosebit apartament de 2 camere, mobilat si utilat pentru a crea confortul necesar relaxarii si odihnei. Cele 2 camere sunt primitoare, iar suprafata vitrata generoasa ofera un grad ridicat de luminozitate si caldura. Locuinta se situeaza langa podul basarab, la cateva minute de Gara de Nord In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Acces securizat in scara blocului – interfon si sistem de supraveghere cu camere video. Autobuz: Statii STB: 105, 123, 133, 162, 178, 196, 282, N10, chiar la strada, langa bloc. 5 minute de mers pe jos pana la metru Basarab si 9 minute pana la metrou Gara de Nord Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetica : C - consumul total specific de energie primara: 203.31 - indicele de emisii echivalent CO_2: 169.70 - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta la numarul din anunt.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(