Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Bucuresti, Brancoveanu - 49500 EURO

49500 €  De vanzare
Apartament cu 1 camera cu suprafata totala de 43 mp si suprafata utila de 39 mp. Diferenta de 4 mp este data de balconul tip logie. Apartamentul se afla intr-o zona linistita (str. Baltita), retras de la strazi cu circulatie intensa si cu vedere la o zona "insula" de case intre blocuri. Blocul din 1987 este cu 4 etaje si este bine intretinut datorita unui administrator competent si a locatarilor civilizati. In zona se afla scoli si gradinite, piete (Piata Sudului, Piata Berceni, Piata Aparatori, Piata Resita etc), parcuri (Oraselul Copiilor, Tineretului, Carol), statii de metrou (Brancoveanu, Piata Sudului), spitale (Budimex, Obregia, Bagdasar Arseni etc.), statii de autobuz, restaurante, mall-uri (Sun Plaza, Grand Arena). Apartamentul este spatios, fiind compus din camera, bucatarie, baie, vestibul si balcon logie. In balcon se poate intra atat din camera cat si din bucatarie. Incalzirea se face de la reteaua de termoficare dar exista si un aparat de aer conditionat tip inverter. Proprietarii au cumparat acest apartament ca investitie si au facut o renovare in anul 2005. De atunci si pana in prezent, apartamentul a fost inchiriat in permanenta. Locatia, confortul si suprafata recomanda acest apartament atat pentru locuinta proprie pentru o tanara familie dar si ca investitie pentru inchiriere. Spatiul poate fi modificat si amenajat dupa dorinta cumparatorului (poate fi transformat in 2 camere + bucatarie pe balcon, poate fi modificat in open-space etc). Pretul include tot mobilierul si aparatele electro-casnice.

Pe site din 20-12-2023
Vizualizari 46
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 43 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Brancoveanu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere  decomandat Bucuresti, Brancoveanu  - 83200 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 83200 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Brancoveanu - 83200 EURO Brancoveanu, Bucuresti

REA1011562Direct dezvoltator, comision 0! Ansamblul SUN ROYAL VIEW este alcatuit din 305 de unitati de 1,2,3,4 camere intr-un regim de inaltime de P+12. Ansamblul rezidential Sun Royal View se afla la 5 minute de metru Piata Sudului si la 10 minute de SUN Plaza. Apartamentele sunt eficient compartimentate cu suprafete intre 49 mp si 131 mp iar termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2023. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, spatii ample si usor de amenajat si incalzire in pardoseala, tamplarie termopan, pentru a va crea tot confortul si in acelasi timp o oaza de liniste de agitatia metropolitana. Apartamentul are o suprafata utila de 49,76mp din care o terasa generoasa de 5,26 mp. Parcarea este diponibila la subteran de la pretul de 15.000 TVA inclus. In imediata apropiere avem mijloace de transpot in comun, magazine si centre comerciale, scoli si gradinite. Va invitam sa vizitati complexul rezidential SUN Royal View Berceni precum si apartamentele finalizate.

83200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(