Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Giurgiu, Giurgiu - 126000 EURO

126000 €  De vanzare
lucianbanesaru Apartament 180 mp, centru De vanzare: apartament cu 4 camere situat in inima orasului GiurgiuPentru cei care cauta un apartament spatios si lumios, aceasta proprietate este o oportunitate unica. Acest apartament nefinisat si necompartimentat ii va oferi viitorului proprietar posibilitatea de a-l configura dupa propriul gust si preferinta. Apartamentul dispune de doua balcoane, o camera tehnica, iar livingul generos cu o suprafata de 40 mp este prevazut cu un perete vitrat, un sistem de perete cortina echipat cu sticla tripan de 5 cm. Apartamentul poate beneficia de doua bai, dintre care una cu acces direct din dormitorul matrimonial si are vedere pe ambele fatade ale blocului.Intreaga cladire dispune de instalatii si finisaje noi precum pardoseli placate cu granit, mana curenta din fier forjat, ferestre QFort cu sticla tripan, lift. De asemenea, cladirea are un randament termic foarte bun, ceea ce face sa fie un cost scazut al cheltuielilor de intretinere. In apartament se poate opta pentru montaj incalzire in pardoseala, pardoselile fiind astfel pregatite, iar in completare cu o pompa de caldura va duce la un cost considerabil redus al cheltuielilor cu incalzirea si racirea apartamentului.Aceasta este o oportunitate unica de a va stabili in centrul orasului Giurgiu intr-o locuinta spatioasa, cu un potential impresionant de a fi transformat in locuinta visurilor dumneavoastra. Acest apartament poate fi amenajat si utilizat si ca spatiu de birouri, oferind un mediu de lucru confortabil si functional pentru birouri, intalniri si alte activitati de afaceri. In plus fata de avantajele mentionate anterior, amplasarea in centrul administrativ al orasului ofera acces rapid si usor la serviciile si resursele oferite de institutiile publice din apropiere. De exemplu, pentru firmele care trebuie sa interactioneze cu aceste institutii, fiind amplasate in apropiere, acestia economisesc timp si bani in deplasari si acces la servicii. De asemenea, existenta unui numar mare de birouri ale acestor institutii in apropiere poate incuraja cresterea afacerii datorita contactelor si oportunitatilor de colaborare care pot aparea.Pretul aparatamentului este de 630 mp, un pret care se prezinta singur ca fiind in favoarea cumparatorului. Pentru mai multe informatii si detalii despre acest apartament, nu ezitati sa ma contactati!

Pe site din 06-02-2024
Vizualizari 72
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 180 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Giurgiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Giurgiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Giurgiu.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Giurgiu, Giurgiu  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Giurgiu, Giurgiu - 55000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

addy Apartament cu 2 camere Ultracentral Apartament 2 camere ,central, etaj 4, renovat si mobilat , boxa la subsol, interfon, termopane,centrala pe gaz etc Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Giurgiu, Giurgiu  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Giurgiu, Giurgiu - 55000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

Vand apartament central cu 2 camere, etaj patru, semidecomandat, centrala termica, aer conditionat, termopane, balcoane inchise, usi interioare schimbate, usa de la intrare metalica, mobilat, fara probleme la acoperis. 2 camere - Giurgiu , 2 camere - Giurgiu

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Giurgiu, Giurgiu  - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Giurgiu, Giurgiu - 59000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

Vand apartament 2 camere decomandat,etaj 1, central -bd CFR,stradal ,renovat total, pozitie deosebita Suprafata totala 58mp ( 54 +4mp balcon) 2 camere - Giurgiu , 2 camere - Giurgiu

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Giurgiu, Giurgiu  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Giurgiu, Giurgiu - 115000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

Se vinde Apartament de lux clasic dotat cu toate utilitatile , central etaj 6/7 lift apartamentul se afla pe mijloc , pereti placati afara si inauntru , centrala de gaz , calorifer de fonta nu tabla !!! Faianta , gresie , tapet in toate camerele , parchet instalatii sanitare noi , interfon bloc curat linistit . Apartamentul in afara de bucataria OPEN Space care se afla in living mai are si o Bucatarie mica pe balcon unde se poate gati , de asfel niciodata nu am gatit in living doar pe balcon . Merita vazut 3 camere - Giurgiu , 3 camere - Giurgiu

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Giurgiu, Giurgiu  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare apartament Giurgiu, Giurgiu - 130000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

vios_prd Apartament cu 4 camere Giurgiu Giurgiu Central

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Giurgiu, Giurgiu  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare apartament Giurgiu, Giurgiu - 130000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

vios_prd Apartament cu 4 camere Proprietar: va nd apartament in Giurgiu cu 4 camere decomandat, situat in centrul orasului Giurgiu, vecinatatile blocului sunt: piata centrala, scoala gimnaziala Mihai Eminescu, Primaria, Prefectura, Consiliul Judetean, ANAF; blocul are 7 etaje, la parter se afla Centru medical Ema, etaj 4/7, este dotat cu lift, apartamentul are interfon, centrala pe gaze, instalatia de apa contorizata,CATV, internet, (DIGI si VODAFONE) parchet din lemn masiv, tocaria din termopan culoare alb, balcon inchis , structura blocului din BCA, are un spatiu de depozitare pe scara (langa lift).

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Giurgiu, Giurgiu  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare apartament Giurgiu, Giurgiu - 52000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

Retegan Alina Manuela Apartament 2 camere decomandat central, Giurgiu Giurgiu Giurgiu

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Giurgiu, Giurgiu  - 56000 EURO Proprietar 56000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Giurgiu, Giurgiu - 56000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

Centru oras Giurgiu apartament 3 camere( 58 m) + boxa subsol , etaj 2/4,bloc linistit , 07******82 3 camere - Giurgiu , 3 camere - Giurgiu

56000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(