Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Bistrita Nasaud, Bistrita - 18900 EURO

18900 €  De vanzare
Se ofera spre vazare garsoniera la Etajul 1, situata pe str. Granicerilor, zona OMW nord, Han, langa Unitatea Militara, Spitalul Judetean si Casa de Asigurari de Sanatate. Imobilul este construit din caramida, cu izolatie exterioara, geamuri termopan, pozitionare la mijloc (cheltuieli lunare foarte mici). Garsoniera se vinde renovata, complet mobilata si toate dotarile (CT, aragaz, masina de spalat, combina frigorifica, cuptor cu microunde, aspirator, fier de calcat, etc.), cu TOATE UTILITATILE (apa, gaz, curent) SEPARAT CONTORIZATE. Racord nou la reteaua de apa realizat prin bransament individual, cu instalatie separata direct din demisol, in baza de proiect avizat, si facturi emise direct de furnizor, FARA ASOCIATIE! Instalatia electrica este noua, iar peretii sunt integral retincuiti. In urma renovarii, spatiul beneficiaza de o foarte buna compartimentare, utila si practica, compusa din: camera, bucatarie si baie cu cada dus. Bucataria separata (prin pereti), cu goluri si usi moderne la interior, impiedica transferul de mirosuri si depuneri de la gatit. La intrare este usa metalica. Ca investitie, se poate inchiria cu 150 euro / luna. Direct proprietar, fara intermediar, fara comision. Se ofera toate actele necesare pentru transcriere pe noul proprietar.

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bistrita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bistrita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bistrita.

Este Han zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 4 camere Bistrita Nasaud, Bistrita  - 96500 EURO Proprietar 96500 €
Vanzare apartament cu 4 camere Bistrita Nasaud, Bistrita - 96500 EURO Han, Bistrita , jud. Bistrita Nasaud

Apartament 4 camere decomandat, zona Han, langa spitalul judetean. Este compus din 3 dormitoare, living cu balcon deschis, 2 bai, bucatarie si un hol mare. . Blocul e izolat termic. Etaj 7 din 10, Lift nou. Se poate ocupa imediat, mobilat, utilat. Liber de sarcini. Negociabil 4 sau mai multe - Bistrita , 4 sau mai multe - Bistrita Nasaud

96500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(