Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Bacau, Bacau - 18000 EURO

18000 €  De vanzare
Vand garsoniera in zona narciselor et2.Este mobilata ,cu baie proprie si are 22 m2

Pe site din 18-09-2021
Vizualizari 49
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Nedecomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bacau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bacau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bacau.

Este Republicii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  garsoniera Bacau, Bacau  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare garsoniera Bacau, Bacau - 25000 EURO Republicii, Bacau , jud. Bacau

Etajul 2 . Garsoniera renovata complet 2023 situata langa hotel Trotus, bloc nou renovat, izolat total, acces cu cartela, scara extrem de curata, parc pentru copii, magazine la 100 m de bloc, etajul 2 din 3 , centrala termica proprie noua in garantie pe condensare, termopane cu dubla deschidere, gresie tip marmura in hol, si baie, parchet laminat de 12 mm in camere, instalatie electrica noua, sanitare noi, usa din termopan la baie, ventilator in baie plus aeriseire naturala, usa metalica la intrare, aragaz nou . Avem si garsonier tip logie (cu fereastra pe tot peretele exterior la acelasi pret . Se vinde goala la pretul de 26000 euro pret fix. Se accepta un avans minim de 5000 euro, diferenta in termen de 1 an fara nici o dobanda prin transfer bancar . Contractul de vanzare se perfecteaza la notariat in maxim 48 de ore . Contra cost garsoniera se poate mobila la comanda conform foto . Toata mobila este montata de firma, pretul este in jur de 1500 euro . Poate fi cumparata ca investitie, chiria lunara care se poate obtine este intre 180 si 200 de euro sau intre 150 si 180 lei pe zi in regim hotelier . Relatii la Casa Vis str Republicii 17, langa service GSM, semaforul de la sfat, zilnic 9/18, sambata 9/14, Geani Cringasu , 0742 opt zero unu unu doi trei sau Maria Cringasu 0757 sase sapte opt opt noua opt . . . 1 camera - Onesti , 1 camera - Bacau

25000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(