Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Brasov, Zarnesti - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Vand casa batraneasca si teren in suprafata de 1.455 mp + o anexa de 40 mp. Imobilul dispune de toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare. Zona este linistita, iar drumul recent asfaltat.

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1455 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Zarnesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Zarnesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zarnesti.

Este Tohanu Vechi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Brasov, Zarnesti  - 108000 EURO Proprietar 108000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Zarnesti - 108000 EURO Tohanu Vechi, Zarnesti , jud. Brasov

Eduard Vand casa 4 camere Casa de vanzare cu suprafata utila totala de 100mp compunsa din: 3 dormitoare 14-19mp fiecare 1 Living 1 bucatarie 1 baie principala si 1 de serviciu. 1 beci cu intrare din interior. 1 hol de acces. Se preda la cheie. Casa se afla in orasul Zarnesti, tohanul vechi. Constructie beton armat si caramida. Se poate vinde complet utilata sau partial in functie de nevoi. Dispune de incalzire cu centrala termica pe gaz noua 2022, alternativ se pot folosii si 2 sobe teracota cu lemne. Casa este izolata la exterior cu polistiren de 10cm, geamuri si usi termopan la exterior. Certificat energetic clasa C consum foarte redus de gaz. Curtea are o suprafata de 250mp unde se afla ocladire anexa de 80mp cu o bucatarie de vara si trei incaperi mari de depozitare cu pod. Gradina are o suprafata de 190mp Total sunt 550mp suprafata propietatii Frontul stradal este peste 50m lungime Toate utilitatile necesare: gaz curent apa gunoi cablu tv internet etc. Pentru poze din interior, astept mesaj. Daca nu raspund, lasa ti mesaj. Se accepta credit ipotecar cu avans 35% Se accepta plata integrala in cont.

108000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Zarnesti  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Brasov, Zarnesti - 110000 EURO Tohanu Vechi, Zarnesti , jud. Brasov

Casa de vanzare cu suprafata utila totala de 96mp compunsa din: 3 dormitoare 14-19mp fiecare 1 Living 1 bucatarie 1 baie principala si 1 de serviciu. 1 beci cu intrare din interior. 1 hol de acces. Se preda la cheie. Casa se afla in orasul Zarnesti, tohanul vechi. Constructie beton armat si caramida. Se poate vinde complet utilata sau partial in functie de nevoi. Dispune de incalzire cu centrala termica pe gaz noua 2022, alternativ se pot folosii si 2 sobe teracota cu lemne. Casa este izolata la exterior cu polistiren de 10cm, geamuri si usi termopan la exterior. Certificat energetic clasa C consum foarte redus de gaz. Curtea are o suprafata de 250mp unde se afla ocladire anexa de 80mp cu o bucatarie de vara si trei incaperi mari de depozitare cu pod. Gradina are o suprafata de 190mp Total sunt 550mp suprafata propietatii Frontul stradal este peste 50m lungime Toate utilitatile necesare: gaz curent apa gunoi cablu tv internet etc. Pentru poze din interior, astept mesaj. Daca nu raspund, lasa ti mesaj. Se accepta doar plata integrala in cont. Case de vanzare - Zarnesti , Case de vanzare - Brasov

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(