Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Brasov, Voila - 390000 EURO

390000 €  De vanzare
Situat la iesire din Voila pe DN.1 la 12 km de Fagaras si Manastirea Sambata de sus .Ofer spre vanzare Han, teren, afacere profitabila in functiune ,Constructia Hanului din 2010 , lemn pe fundatie beton cu beci izolata termic si fonic .Doua sali de mese,bucatarie,terasa exterioara la parter ,etaj.5 cam ,mansarda 2 cam.4 casute dotate si utilate din 2018.

Pe site din 13-03-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Voila.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Voila. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Voila.

Este Voila zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Voila  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Brasov, Voila - 95000 EURO Voila, Voila , jud. Brasov

Casa in stil sasesc de vanzare, in comuna Voila, Jud. Brasov, la 10 min cu masina de Orasul Fagaras. Casa este situata pe o strada adiacenta, la aproximativ 300m de DN1 (ferita de zgomot si deranj). Casa saseasca, din caramida, construita in anul 1960, renovata si mansardata in anul 1999, renovata si intretinuta ulterior in repetate randuri. Suprafata la sol de 84m, suprafata construita desfasurata de 171mp - subsol/pivnita, hol, baie, dormitor, bucatarie, sufragerie si camara la parter; hol, baie, 2 dormitoare, la mansarda. Anexa/ magazie 21mp. Suprafata teren 1661mp din care 486mp curti constructii si 1175mp gradina. Utilata si mobilata - se poate vedea in poze, iar la cerere se pot furniza poze suplimentare. Incalzirea se face prin instalatie cu calorifere ">necesar de instalat centrala Necesit mici renovari deoarece a fost utilizata ca si casa de vacanta si nu s-a locuit perioade lungi. Case de vanzare - Voila , Case de vanzare - Brasov

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(