Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 16 camere Valcea, Vladesti - 140000 EURO

140000 €  De vanzare
Vand casa pe str. Stirbei Voda, nr. 275, la circa 3.4 km de intrarea in Parcul Zavoi, circa 1.4 km de Unitatea Militara, cu doar 100 m inainte de indicatorul care semnaleaza intrarea in comuna Vladesti. Daca la exterior mai este de lucru pentru izolare si zugravit, la interior totul este nou si de calitate. Casa se afla pe partea stanga, cum va deplasati dinspre Ramnicu Valcea, spre Olanesti, este a 5-a casa dupa biserica sau a 4-a dupa Marna, inspre Vladesti. Distanta de la intrarea in curte pana unde incepe casa este de circa 23 ml ceea ce asigura o diminuare a zgomotului cauzat de trafic. Proprietatea are deschidere la strada de 12.10 ml, dispune de un teren de 1.500 mp pe care se afla o casa de 100 mpc, utilata si mobilata la cheie, beci, o terasa de 28 mp, benzi rutiere in lungime de 60 ml, o magazie de lemn, o magazie de metal cu garaj, put, bolta de vita de vie, solar, arbustri fructiferi, doua voliere pentru pasari, depozit cereale, helesteu pentru rate. Terenul permite construirea altor cel putin 2-3 case. Locuinta este racordata la toate utilitatile, apa este disponibila atat de la retea, cat si de la put. Curtea include un numar de 6 pompe din loc in loc pentru a facilita accesul la apa. Intreaga casa a fost consolidata si reamenajata in anul 2015. Incalzirea se face atat cu gaz, printr-o centrala in condensatie Viessman, cat si - pentru delectare - prin foc in sobe, acestea avand usa prevazuta cu geam pentru a admira spectacolul arderii lemnului. Apa calda este asigurata atat de catre panoul solar, cat si de catre centrala pe gaz. Sistemul este prevazut cu un boiler de 200 l care asigura un confort sporit, apa avand temperatura constanta. Atat spatiul unde se plimba pasarile cat si volierele dispun de canalizare pentru a facilita curatenia sau scurgerea apei de ploaie. Gardul de la strada este construit in anul 2016, foarte solid, cu o poarta pietonala si o poarta cu o deschidere mare pe role, ambele din fier forjat. Proprietatea dispune de sistem de alarma, mai multe sirene si un sistem de monitorizare video format din 16 camere performante care stocheaza datele atat local, cat si la distanta. Singurele investitii care s-ar mai putea face ar fi placarea sau tencuirea gardului de la strada si izolarea casei pe exterior. Casa are tot podul izolat cu cea mai buna izolatie Isover in strat de 25 cm (cate 5 saltele de 5 cm asezate una peste cealalta), astfel incat pierderile de caldura sunt minime. As adauga faptul ca aveti loc suficient pentru edificarea uneia sau mai multor constructii, caz in care casa poate fi folosita fie pentru locuit, fie pentru organizare de santier. Pret: 140.000 euro negociabil. Accept si variante + cash. Astept propunerea dumneavoastra! Ca variante as prefera schimb cu un imobil in Bucuresti, dar accept si spatiu comercial sau apartament in Ramnicu Valcea + diferenta.

Pe site din 04-04-2023
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1500 m2
Camere: 16

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Vladesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Vladesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vladesti.

Este Vladesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Vladesti  - 295000 EURO Proprietar 295000 €
Vanzare casa Valcea, Vladesti - 295000 EURO Vladesti, Vladesti , jud. Valcea

Vand casa constructie proprie(caramida), foarte solida, P+E(219m)+teren(460m)imprejmuit gard beton, Vladesti, situata la strada principala, la 2 km de Ramnicu Valcea. Parter: birou, bucatarie, living, baie, garaj, hol, casa scarii foarte spatioasa, terasa. Etaj: 4 dormitoare,baie, balcon, hol, pod. La doar cativa km se afla statiunile Olanesti, Baile Govora, Ocnele Mari, Calimanesti. Daca se doreste se pot face intrari separate, pretabil pentru 2 familii,sau pensiune... Pret : 295.000 euro. Detalii 07******41. Case de vanzare - Vladesti , Case de vanzare - Valcea

295000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Valcea, Vladesti  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Valcea, Vladesti - 85000 EURO Vladesti, Vladesti , jud. Valcea

Casa este situata la 5.5 km de centrul orasului Rm Valcea si la 700 metri de primaria Vladesti,intr-o zona linistita cu un peisaj incantator. Casa are 200 mp construiti,izolatie exterioara de 10 cm grosime si incalzire in pardoseala. Terenul este de 500 mp cu tot cu constructia aferenta. Casa e compusa din : Parter ce contine: living+baie+bucatarie+garaj Etaj:3 dormitoare+baie+balcon+terasa Utilitati:apa si curent Case de vanzare - Vladesti , Case de vanzare - Valcea

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(