Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Castelul Darascu-Enigarescu - monument istoric

289000 €  De vanzare
Va propunem o proprietate distincta, un castel monument istoric clasa B, la 85 de kilometri de Bucuresti, intr-o zona superba de deal, cu liniste si peisaje superbe, in imediata apropiere a orasului Targoviste, a Manastirii Dealu si a Manastirii Viforata. Castelul Dărăscu-Enigărescu a fost construit pe culmea nord-vestică a dealurilor Târgoviștei, pe drumul de acces spre Mânăstirea Viforâta, fiind finalizat la comanda familiei Dărăscu în 1910. Proprietatea avea să scape de naționalizare, chiar dacă a activat la un moment dat drept sediu al C.A.P-ului local, intrând în perioada 1975-1977 în proprietatea lui Octav Enigărescu. Om de o vastă cultură, bariton, om de radio, actor, profesor de canto și director al Operei Bucureștene (1969-1971), Octav Enigărescu a apreciat imediat calitățile arhitecturale ale micului castel. Dispusă pe o structură terasată, construcția se înalță pe două niveluri, prezentând totodată și o pivniță înaltă ce se desfășoară pe întreaga amprentă a clădirii. Punctul central al reședinței este indiscutabil forma turnului central, ce amintește de tipologia donjonul medieval, structura camerelor fiind astfel influențată de forma circulară. Clădirea avea să fie consolidată de către familia Enigărescu, care se îngrijește de întreținerea castelului, întărind structura cu bârne de oțel, în cursul anului 1988. Pe un teren de 4450 de metri patrati, cu o livada de aproximativ 3000 de metri patrati, castelul Darascu-Enigarescu are o suprafata construita de 549 mp, o terasa de aproximativ 100 mp si o suprafata utila de 401 mp. Constructia este S+P+1, avand in componenta 11 incaperi, o pivnita mare ce poate fi transformata in crama. Proprietatea a fost estimata la 350.000 - 400.000 de Euro. Oferta exclusiva apartine agentiei RE/MAX TOP TEAM, cod oferta RMX27257 Pentru detalii: 0723.23.23.59

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 12-03-2024
Vizualizari 828
Persoane interesate 361

Caracteristici:

Suprafata utila: 401 m2
Suprafata teren: 4450 m2
Camere: 11
Front stradal: 10 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Viforata.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Viforata. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Viforata.

Este Viforata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Dambovita, Viforata  - 78500 EURO Proprietar 78500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Dambovita, Viforata - 78500 EURO Viforata, Viforata , jud. Dambovita

Vis a vis de Mavexim. Blocul nr 3. Constructie 2023. Complet mobilat. Cabina de dus, masina spalat, combina frigorica, cuptor, aragaz, microunde, totul incorporat. Se face contract. Se achita 1 luna garantie si 1 luna chiria in avans. 2 camere - Viforata , 2 camere - Dambovita

78500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Dambovita, Viforata  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Dambovita, Viforata - 400 EURO lunar Viforata, Viforata , jud. Dambovita

inchiriez apartament 2 camere Aleea Manastirii Residence Bloc 1 Etaj 3 2 camere - Viforata , 2 camere - Dambovita

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(