Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Victoria - 58000 EURO

58000 €  De vanzare
Clasica, frumoasa si robusta, situata in zona centrala a Orasului Victoria, din judetul Brasov, la poalele Muntilor Fagaras, potrivita pentru o familie care doreste sa petreaca mai mult timp aproape de munte, in mediul urban mic, intr-o atmosfera linistita, fermecatoare si agreabila. Se remarca prin: - arhitectura clasica si placuta, executata pe 3 niveluri: subsol, parter, pod mansardabil (total 148 m2) - structura este din caramida plina, fara fisuri, zidaria este uscata - 1500 m2 de teren cultivat cu pom fructiferi - utilitati existente si functionale - gaz, electricitate si apa curenta, canalizare - scara interioara, cu structura robusta, din beton, care serveste la accesul in pivnita si pod - fundatie din beton - placa de beton peste parter, catre podul mansardabil Parter - 100 m2 locuibili - 3 camere spatioase, dintre care 2 dormitoare decomandate, un living - baie, toaleta, bucatarie, camara - orientarea ferestrelor catre est - sud - vest - lumina naturala pe tot parcursul zilei - podele din lemn de brad, bine intretinute - ferestre clasice, duble, de dimensiuni mari, din lemn masiv, in stare fizica foarte buna, foarte bine izolate - bucatarie spatioasa, despartita de acestea printr-un hol + acces la holul si scara interioara care deservesc intrarea in camara, pivnita si pod - baie si toaleta separate, spatioase - doua intrari fata / spate inzestrate cu doua terase mari Subsol - pivnita cu 2 incaperi bine aerisite si racoroase, ideale pentru depozitarea fructelor, legumelor si a vinului - ferestre orientate catre nord si vest, pentru a asigura umbra si atmosfera necesare unei pivnite clasice - acces in pivnita si pod din holul exterior bucatariei, pe scara interioara Pod mansardabil - placa de beton peste parter - foarte spatios si inalt, bine aerisit, pretabil amenajarii unei mansarde fara modificari constructive semnificative - acoperis robust, executat „in patru ape", din lemn bine intretinut si tigla clasica de calitate - acces in pivnita si pod din holul exterior bucatariei, pe scara interioara - Gradina (1500 m2) - spatiu verde generos la intrarea in perimetrul curtii - livada cu meri nestropiti de cca 18 ani, un nuc, vie, tufe de trandafiri, forsitia, arbusti ornamentali - fantana - garaj de lemn pentru depozitat materiale sau masina - garduri imprejmuitoare: beton, sarma ghimpata, beton + lemn - lungime front parcela la strada - cca. 25 metri Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Gaz Canalizare Apa Curent Subsol An finalizare constructie: 1959 Stare proprietate: buna

Pe site din 08-02-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 148 m2
Suprafata teren: 1500 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Victoria.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Victoria. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Victoria.

Este Victoria zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Victoria  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa Brasov, Victoria - 22000 EURO Victoria, Victoria , jud. Brasov

Fesa Aurel casa de vanzare in orasul Victoria jud. Brasov Brasov Victoria

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(