Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Vata de Jos - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Casa se afla intr-o stare foarte buna, in ultimii ani s-au efectuat reparatii si amenajari in ceea ce priveste intreaga proprietate si este localizata in Judetul Hunedoara, comuna Vata de Jos, sat Basarabasa (Țara Zarandului). Casa este compusa din: - 3 camere spatioase renovate anul trecut; - hol; - bucatarie interioara; - bucatarie de vara; - baie; - pod ( este foarte spatios si poate fi folosit pentru depozitarea tuicii in special ); - 2 terase; - beci. Langa casa se afla doua anexe care cuprind: - atelier de scule spatios; - afumatoare; - doua spatii de magazie; - pod; - sopru cu loc de cazan de tuica; - cotet pentru gaini; - tarc pentru gaini; - aici se afla si o vie care produce anual, in medie, 100 l de vin; - in spatele anexelor exista o cotarca (loc pentru depozitarea porumbului); In fata casei se afla o sura mare, care se vede din poze, un sopron pentru depozitarea lemnelor iar in spatele acesteia se afla un grajd pentru 3 vaci, loc pentru depozitarea balegarului amenajat din beton si un spatiu de depozitare cu pod. In spatele casei sunt amenajate 3 gradini separate fiecare prin garduri pentru a putea fi folosite in diverse scopuri, iar imediat dupa aceste gradini se afla o bucata de teren de 3 hectare, dupa cum reiese din poze. Tereneul este perfect pentru a fi folosit ca si livada, sau avand o priveliste superba catre rasarit si muntele Biharia, poate fi un loc grozav pentru un loc de camping! Pe intreg dealul mai sunt 2 vecini, dintre care doar unul mai locuieste in mod efectiv acolo, iar celalata casa este cumparata de o familie grozava care planuieste sa se mute din oras acolo in ceva timp. Actele proprietatii sunt aproape finalizate, mai dureaza 2 saptamani si poate fi cumparata! Pret: 40.000 euro!

Pe site din 14-06-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 30000 m2
Suprafata teren: 30000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Vata de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Vata de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vata de Jos.

Este Vata de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Vata de Jos  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa Hunedoara, Vata de Jos - 22000 EURO Vata de Jos, Vata de Jos , jud. Hunedoara

Vand Casa Taraneasca m,obilata si utilata complet , dispune de bucatarie , baie , 3 camere , camara , anexe gospodaresti(Grajd , Sura si Sopron) + 2 fantani cu apa potabila . Mobilierul este de tip vechi (classic ) din lemn masiv . Casa impreuna cu anexele sunt dispuse pe 489 mp(metri patrati). Case de vanzare - Vata de Jos , Case de vanzare - Hunedoara

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(