Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 6 camere Prahova, Varbilau - 16000 EURO

16000 €  De vanzare
Teren cu casa batraneasca(6 camere) ,pretabil constructie/ferma. -suprafata totala 4300mp -suprafata construita 90mp -curent electric -2 foraje apa potabila( posibilitate racordare si la reteaua comunala) -vita de vie,pomi fructiferi -izvor de apa care tranziteaza proprietatea(posibilitate captare ptr. helesteu) Proprietatea este situata la o distanta de 7km de Slanic, 35km de Ploiesti si 100km de Bucuresti. Zona superba ,cu case de vacanta,poluare zero!!! Pret 16000 euro,negociabil !!!

Pe site din 19-06-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 4300 m2
Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Varbilau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Varbilau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Varbilau.

Este Varbilau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Varbilau  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Prahova, Varbilau - 110000 EURO Varbilau, Varbilau , jud. Prahova

Oferim spre vanzare casa S+P+M cu potential ridicat de utilizare in turism in comuna Varbilau, Jud. Prahova. Suprafata utila: ~80-85 mp utili Suprafata teren: 800 mp Compartimentare parter: - 2 intrari cu terasa in fata si in spate; - Living generos ideal pentru evenimente restranse (30 mp); - Hol plus baie de serviciu; - Bucatarie cu bar open-space; - Scara interioara. - Mobilier nou inclus, conform pozelor. Compartimentare mansarda: - Hol locuibil cu baie proprie; - Un dormitor cu baie proprie si balcon; - Un apartament de 2 camere cu baie proprie; - Dressing; - Mobilier nou inclus, conform pozelor. Subsol + garaj + camera tehnica (centrala pe lemne + gaz). Anexe: - Foisor cu gratar din caramida, apa curenta si mobila de exterior; - Baie exterioara (WC cu apa curenta + dus + chiuveta + pisoar). Fosa septica cu o capacitate de 12mc. Zona cu potential turistic: - Casa se afla la aproximativ 4km de orasul Slanic (Salina, 3 stranduri cu apa sarata, ATV-uri, Centru de Echitatie, Muzeul de Sare, Muntele Verde etc.). Pretul este negociabil pentru cei interesati, mai ales pe partea turistica. Numar de telefon: 07********00 Case de vanzare - Slanic , Case de vanzare - Prahova

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(