Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Gorj, Valea - 6978 EURO

6978 €  De vanzare
Vand casa in localitatea Valea Poenii, comuna Samarinesti, jud. Gorj, cu anexe, curte separata pentru animale, grajd, doua cotete pentru porci, patul pentru cereale si fantana in curte, cu gradina langa ea si teren arabil. Casa necesita unele reparatii. Informatii suplimentare la numarul de telefon 729 - arata telefon -

Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 20
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Valea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Valea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea.

Este Valea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Gorj, Valea  - 94800 EURO Proprietar 94800 €
Vanzare apartament cu 2 camere Gorj, Valea - 94800 EURO Crangasi, Valea , jud. Gorj

Gorjului -Amenajare Luxoasa- Direct Proprietar Apartament cochet compus din 2 camere,complet renovat,mobilat si utilat,pozitionat la doar cateva minute de metrou Gorjului, An constructie 1979 Suprafata utila 55 mp 2 camere semidecomandate, Etaj 10+ etaj tehnic pe 80% din suprafata, Adresa Str.Valea Lunga Nr.5, Bloc 139, Scara A, Avantajele proprietatii: -renovat integral cu materiale premium 2024, -instalatii electrice si termice refacute 100%, -nelocuit de la renovare, -suprafata utila 55 mp, -centrala termica Viessmann 25Kw, -bloc curat cu vecini civilizati, -nelocuit de la renovare( totul nou), -apartament luminos si pozitiv, -bucatarie complet utilata si mobilata, -baie cu geam, Amenajare modern-industriala realizata cu birou arhitectura si design interior. Acces facil la mijloace de transport in comun, parc, loc de joaca pentru copii , gradinita,piata, supermarketuri sau mall-uri, Toate actele pregatite pentru vanzare, Accept credit! 2 camere - Sectorul 6 , 2 camere - Bucuresti

94800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(