Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Prahova, Valea Doftanei - 76500 EURO

76500 €  De vanzare
Casa de vacanta - constructie finalizata in 2015, amplasata intr-o zona montana (altitudine 950m) exlusiv de case de vacanta si pensiuni VALEA DOFTANEI. Structura casei este din lemn stratificat cu grosime a grinzilor de 30 cm, cu izolatie multistrat (tencuiala/polistiren/lemn/vata minerala/rigips), tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, izolatia la mansarda fiind dublata cu strat de polistiren si folie de aluminiu. Instalatia electrica este numai cu cablu de cupru fiind tras traseu individual pentru fiecare convector. Curte in supraf de 650 mp amenajata cu loc gratar (BBQ PIT)/ terasa/leagan/casuta gradina. Interiorul casei are finisaje si amenajari de nivel superior. Casa are la parter un living open space cu bucatarie, baie cu dus si dormitor cu 3 locuri de dormit. Etajul unu are 2 dormitoare si baie cu cada. Mansarda este amenajata cu un dormitor. Incalzirea electrica cu convectoare instalate in fiecare camera cu reglaj electronic al temperaturii si functie antiinghet. Apa calda menajera este asigurata de 1 boiler de 100 litri. Apa este pompata din fantana de 12 m adancime intr-un recipient de stocare de 1000 litri, asigurand o rezerva permanenta. Casa se vinde complet mobilata!!

Pe site din 31-10-2023
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 650 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Valea Doftanei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Valea Doftanei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea Doftanei.

Este Valea Doftanei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Valea Doftanei  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Prahova, Valea Doftanei - 120000 EURO Valea Doftanei, Valea Doftanei , jud. Prahova

Lucian Casa Valea Doftanei Casa in Treisteni ,Valea Doftanei ,situata la 200 m de magazinul 2 Pasi si pensiunea restaurant Luisiana,casa este recent renovata complet parter etaj ,5 camere si 5 bai in corpul 1 ,3 camere si 3 bai in corpul 2 se pot amenaja.Fose septice 2 ,apa conducta noua ,bransament nou electrica ,descidere drum asfaltat 16 m ,teren 580 m foarte bine amplasat,priveliste deosebita.Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati.Deasemenea exista pe loc toate materialele necesare pt a termina etajul .

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Valea Doftanei  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa Prahova, Valea Doftanei - 38000 EURO Valea Doftanei, Valea Doftanei , jud. Prahova

Casa de vacanta in Valea doftanei cu teren 1000 metri,casa necesita renovare.interior.si exterior utilitati apa curenta si curent.alaturat mai exista un teren de 1000 m la 26000 euro.tel.contact 00491573*****53 Case de vanzare - Valea Doftanei , Case de vanzare - Prahova

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Valea Doftanei  - 480000 EURO Proprietar 480000 €
Vanzare casa Prahova, Valea Doftanei - 480000 EURO Valea Doftanei, Valea Doftanei , jud. Prahova

Vila/pensiune pe malul lacului Paltin din Valea doftanei. Priveliste superba, oportunitate pentru turism. Constructie 2022 finalizata 80%. La parter sunt doua dormitoare o baie, doua wc-uri, spatiu pentru restaurant, camera tehnica, terasa de aprox 60mp. Suprafata utila parter fara terasa 190mp. Tripan, incalzire in pardoseala, apa, trifazic, fosa, panouri fotovoltaice, izolatie spuma poliuretanica si vata minerala. Etaj nefinalizat unde sunt 7camere cu baie si terasa proprie. Suprafata utila etaj 180mp. Curte 2600mp cu 19m deschidere la strada si 38m deschidere la lac. Ponton. Etc.. Case de vanzare - Valea Doftanei , Case de vanzare - Prahova

480000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(