Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Covasna, Valea Crisului - 175000 EURO

175000 €  De vanzare
CARACTERISTICI: - teren 3800 mp, parcelabil; - front la strada 50 m; - 300 mp dale si trotuare; - sistem de degivrare de la poarta la garaj; - panou solar; - doua magazii de lemne acoperite; - doua magazii inchise; - sistem de supraveghere video; - cuptor cu gratar pe lemne; - lemne de foc pentru patru ani; - livada pomi fructiferi si arbusti cu fructe de padure pe spaliere pe latura estica; - livada pruni pe latura vestica; - vita de vie; - gradina zarzavat; - diverse aranjamente florale; - sistem de irigatie prin cadere libera cu trei rezervoare de apa de cate 1000 l; - gard viu pe latura de vest; CASA: - P+1E+M; SUPRAFATA UTILA 170 MP; - 4 CAMERE; - doua bai; - GARAJ; - CAMERA TEHNICA; - BUCATARIE; - fundatie continua din piatra; - STRUCTURA DE REZISTENTA PE STALPI SI CADRE; - ZIDARIE DIN CARAMIDA CU GOLURI; - IZOLATIE CU POLISTIREN GROSIME 10 CM SI DENSITATEA DE 100; - INCALZIRE CENTRALA PE LEMNE; - 2 CAMERE CU ACCES PE BALCON, LA MANSARDA; - TERASA DE 32 MP la parter; - spatiu tip camara sub scara de acces parter; - doua scari interioare din lemn.

Pe site din 17-03-2024
Vizualizari 91
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 3800 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Valea Crisului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Valea Crisului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea Crisului.

Este Valea Crisului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Covasna, Valea Crisului  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Covasna, Valea Crisului - 10000 EURO Orko, Valea Crisului , jud. Covasna

Parcele cu panorame superbe de vanzare. Loturile sunt dezmembrate conform desenului prezentat in fotografie , dimensiuni si mp trecute pe plan. Terenul se afla la iesire din Valea Crisului spre Calnic , jud Covasna. Loturile marcate cu un X rosu sunt vandute. Momentan este de vanzare ca extravilan. Mai multe informatii in privat. Pret: 10.000 euro/parcela. Terenuri - Sfantu Gheorghe , Terenuri - Covasna

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(