Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Giurgiu, Uzunu - 130000 EURO

130000 €  De vanzare
Casa la 25 minute de Bucuresti - Calugareni, Uzunu Casa este situata in comuna Uzunu, la 30 km de Bucuresti. Teren in suprafata de : 2100 mp Casa este compusa din caramida Porotherm cu structura beton armat, izolatie 10 cm exterior, tamplarie de termopan Rehau cu geam Tripan, acoperis Lindab + fereastra Velux. FINISAJE DE CALITATE. Casa are supratata utila de 450 mp utili din care : subsol, parter , etaj, terasa, mansarda Terenul are dubla deschidere, porti cu deschidere automata, aleea betonata cu iluminat. Livada cu 150 pomi fructiferi. Gard din beton armat. Fosa septica, curent, apa curenta. Garaj din beton (prefabricat). Casa are 5 camere, 2 bai, bucatarie, terasa, subsol. An constructie 2012 Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 5 Apă Curent Subsol

Pe site din 28-10-2019
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 450 m2
Suprafata teren: 2100 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Uzunu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Uzunu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Uzunu.

Este Uzunu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Giurgiu, Uzunu  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 3 camere Giurgiu, Uzunu - 45000 EURO Uzunu, Uzunu , jud. Giurgiu

Stefan Casa taraneasca Uzunu, Giurgiu Vand casa de locuit taraneasca si terenul aferent curtii, in suprafata totala de 2700 mp, str Invatatorului nr.35. Proprietatea este recomandabila pt lucru/odihna 2-3 zile in aer curat si se compune din: - casa de locuit cu 3 camere (vezi schita casei), pereti din paianta la interior si tencuiti la exterior, 2 sobe taranesti, prispa betonata, alei betonate in curte, porti metalice noi. - magazie noua cu 2 compartimentari distincte - terenul curtii (cca 131x21m) are: bolta metalica pt vita de vie terasata, balansoar fixat in beton, livada cu pomi fructiferi, 2 prize de curent electric in livada, 4 stalpisori pt iluminarea aleii de la poarta spre casa, podet nou peste pariul/canal, vie pusa pe spalier, pomi tip nuc si spatiu liber pt alti nuci, fantana cu diametru 1m si pompa submersibila Casa se vinde obligatoriu doar cu toate utilitatile si utilajele strict necesare intretinerii curtii (bransament pt curent electric cu contor, televizor cu abonament FocusSat prin satelit, 3 frigidere si un congelator, plita aragaz cu butelie de gaz si una de rezerva, cuptor cu microunde, priza special apt sudura , mobilier divers, utilaje gen motosapatoare pe benzina , drujba, motocoase pe benzina sau pe curent, masina de tuns gazonul, apparat electric de sudura, 2 scari metalice pt lucru in curte, pompa de stropit pomii cu diuze si tije multiple, carucioare de transport lucruri grele, utilaje complete pt fabricat vin si tuica cu cazan de 110litri, furtune pt udarea gradinii si cu aspersoare (se poate uda pina in vie) si multe alte scule diverse.

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Giurgiu, Uzunu  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Giurgiu, Uzunu - 40000 EURO Uzunu, Uzunu , jud. Giurgiu

Vand Casa batraneasca cu terenul aferent in sat Uzunu comuna Calugareni Casa se afla pe drumul principal DN 5 si are 3 dormitoare + hol si bucatarie Casa dispune de put de mare adancime, curent , inclazire cu soba, 2 garaje din beton Teren 3393 mp cu o deschidere de 13mp Pretul este negociabil si se accepta unele schimburi cu auto sau Apartament / garsoniera !! Case de vanzare - Uzunu , Case de vanzare - Giurgiu

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(