Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Casa Eco cu incalzire in pardoseala, mansardabila, 120 mp util, 650 mp teren, finisaje la alegere

54000 €  De vanzare
Casa Eco, aflata langa Bucuresti, in comuna Ulmi, intr-o zona rezidentiala linistita , va ofera avantajul de a fi pe cat posibil departe de aglomeratia din centrului orasului. Amplasata intr-un spatiu verde , cu aer curat este locul ideal pentru a petrece a petrece momente pretioase alaturi de cei dragi. Casa este o constructie independenta cu regim de inaltime P, cu posibilitate de mansardare (2 dormitoare) are o suprafata utila de 120 mp si dispune de 650 mp teren. Este pozitionata la strada, accesul catre casa se face exclusiv pe asfalt. Casa Eco are 3 camere: 2 dormitoare, living cu acces in terasa acoperita , bucatarie, baie spatioasa si camera tehnica. Podul cu inaltimea de 3,5 m poate fi amenajat si tranfosrmat in 2 camere spatioase. Finisajele sunt la alegere dintr-o gama variata de modele si culori. Constructia este ridicata pe structura din beton, cu zidarie din bca si este bransata la toate utilitatile(curent, gaze, put cu hidrofor si fosa). Casa Eco este prevazuta cu sistem de incalzire prin pardoseala cu ajutorul pompelor de caldura-aer-apa, o inovatie ecologica din Suedia ce ofera eficienta maxima cu minime costuri de intretinere. Pompele de caldura aer apa pentru locuinte sunt o solutie alternativa economica ca o soluție totala sau ca un supliment la alte surse de caldura. Sistemul functioneaza la fel de perfect ca o unitate de racire în timpul verii si ca o sursa de încalzire în timpul iernii. Contorizarea este individuala, prin intermediul centralei termice proprii. Predarea se face la cheie cu toate utilitatile incluse (curent, gaze, put cu hidrofor, fosa septica, termopane, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne in baie, calorifere, centrala, usi de interior si la exterior), curte si terasa. Accesul catre localitate poate fi facut la alegere prin: • Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti – Nod Km 23, iesirea Bolintin Deal – Joita- Ulmi; • Soseaua de Centura iesirea Militari Chiajna – Dragomiresti Vale – Joita - Ulmi; • Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti – Nod Km 13, Pod Ciorogarla – Joita - Ulmi; Fiind situata aproape de Bucuresti, puteti ajunge rapid catre importante zone comerciale si de agreement: – Carrefour Militari , Brico Depot Militari; – Complex West Park Militari – Kika, Fashion House, Hornbach, Divertiland Water Park; – zona comerciala Militari Shopping Center – Decathlon, Praktiker, Auchan Militari, Bebe Supermarket, WorldClass Militari. Programeaza o vizionare: 0727 182 182

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 03-01-2024
Vizualizari 468
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 155 m2
Suprafata utila: 120 m2
Suprafata teren: 650 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3
Front stradal: 20 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ulmi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ulmi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ulmi.

Este Ulmi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Ulmi  - 42000 EURO Proprietar 42000 €

42000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(