Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Arges, Uiasca - 47000 EURO

47000 €  De vanzare
De vanzare apartament in Casa P+1,drum de acces si intrare separat, suprafata totala 1521mp ,drum acces 53 mp, suprafata utila : -parter:bucatarie+camara-- 12,73mp -casa scarii+etaj-- 41mp -etaj: 2 dormitoare+hol+baie-- 41,38mp Constructie din caramida 2002, geamuri termopan(lemn), parchet, incalzire centrala. Utilitati: energie electrica, apa, gaze la strada. Acceptam si schimb cu apartament. !!!TOT CE ESTE DELIMITAT CU PORTOCALIU PE SCHITE ESTE PROPRIETATEA DE VANZARE.

Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1521 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Uiasca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Uiasca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Uiasca.

Este Uiasca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Arges, Uiasca  - 138000 EURO Proprietar 138000 €
Vanzare casa 3 camere Arges, Uiasca - 138000 EURO Uiasca, Uiasca , jud. Arges

Claudiu C Casa Bascov Uiasca Pitesti Casa Bascov Uiasca Pitesti, la padure, proprietar, vand casa noua cu 3 camere pe parter, construita intr-o zona linistita cu aer curat in plina natura. - an constructie 2024. - suprafata casa construita 120 mp - suprafata utila 95 mp si doua terase, una in fata casei si una pe zona de living si bucatarie - suprafata teren 300 mp - casa are 3 camere impartita in 2 dormitoare, 1 living,1 bucatarie, 2 bai complet utilate, 2 dressing-uri, hol, pod utilizabil de 2 m inaltime cu acces din casa si multe alte spatii de depozitare. - dormitor matrimonial are dressing si baie proprie - pompa de caldura Nibe de ultima generatie, apa, curent, incalzire in pardoseala, finisaje de cea mai buna calitate, parchet, gresie, fainta, bai utilate - locuri de parcare in curte + locuri de parcare in fata portii Casa are incalzire in pardoseala, construita pe structura de beton, pereti din caramida porotherm, compartimentarea peretilor interiori din caramida, termopane tripan cu 5 camere, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, decorativa, acoperis tabla bilka, gard cu fundatie beton, terasa deschisa in fata si terasa pe lateral in zona de living Casa se afla in Bascov Uiasca, aproape de Bulevardul Nicolae Balcescu, la numai 1,2 km de centru comercial Auchan Gavana Pitesti si 5 km fata de centrul orasului Casa se afla intr-o zona exclusiv de case noi, zona rezidential noua

138000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Uiasca  - 84000 EURO Proprietar 84000 €
Vanzare casa Arges, Uiasca - 84000 EURO Uiasca, Uiasca , jud. Arges

De vanzare casa la rosu in Uiasca, P+1, amprenta la sol 80 mp, compartimentata astfel: Parter: hol, baie mica, camera tehnica, living si bucatarie(deschisa), cu iesire pe terasa din spatele casei. Etaj: 3 dormitoare, 2 bai. Suprafata teren 380 mp. Casa se vinde conectata la curent trifazat, apa si fosa septica( exista doua proiecte aprobate de extindere a retelelor de gaz si canalizare,dintre care reteaua de gaz anul acesta ). Casa este termoizolata cu polistiren de EPS 80 de 10 cm si finisata cu decorativa . Sunt montate usi si ferestre cu sticla tripan profil Salamander nemtesc. Placa de beton peste etaj este termoizolata cu polistiren extrudat si hidroizolata. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa sunati. Case de vanzare - Uiasca , Case de vanzare - Arges

84000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(