Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Valcea, Tetoiu - 21000 EURO

21000 €  De vanzare
Doriti sa va faceti gospodar? Va astept la Tetoiu - Valcea si va ofer destul de multe, o gospodarie potrivita dvs, pe bani putini. O casa , cu incalzire solara, cu incalzire centrala cu lemne, cu solar, cu pridvor inchis in termopan.Casa are 3 camere, baie, bucatarie, beci, toata anvelopata cu polistiren, renovata in totalitate, in culori suportabile.Gospodaria are toate anexele( bucatarie de vara, solar, patul, magazie,cotete pentru animale si pasari, garaj la sosea) Curtea are rigori de scurgere a apei fluviale,separeuri de curti si curticele pentru a separa pasarile pe categorii de varsta, curticica pentru catel,etc.Atentiune, deschiderea la sosea (la strada) este nici mai mult, nici mai putin= este 44metri liniari,iar suprafata este de 1.200mp.Pamantul este bun pentru gradina, imbunatatit cu gunoi de grajd, momentan avand vie + pomi fructiferi diversificati. Locatia este la 100 metri de biserica; la fel si in raport cu scoala; la 400 metri fata de supermarket; la 17 km fata de Balcesti si 35 km fata de Dragasani = toata aceasta pozitionare, pentru cei care nu sunt din zona. Pretul este de 21.000 euro= pretul unei garsoniere!!! Va astept la tel 722 - arata telefon - si tel 760 - arata telefon - . Va astept cu placere la un pahar de vorba, pentru a ne da unul dupa altul-prin negociere, pentru o intelegere de bun augur pentru dvs, pentru amandoi. In curand, vor fi atasate si pozele. Locatia se afla la 100 metri de scoala si de biserica, la 400 de metri de Supermarket, la 17 km de Balcesti, la 35 km de Dragasani, pe drumul national ce duce la Tg Jiu. , numar etaj: 1, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 100, suprafata totala: 1200, anul constructiei: 2016, Accept schimburi

Pe site din 11-06-2021
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tetoiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tetoiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tetoiu.

Este Tetoiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Tetoiu  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Valcea, Tetoiu - 25000 EURO Tetoiu, Tetoiu , jud. Valcea

Rosianu Vand casa com Tetoiu jud Valcea Valcea Tetoiu

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(