Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Tulcea, Telita - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Casa de vacanta tip D+P+M, in centrul localitatii Telita (25 km distanta de Tulcea), avand suprafata de teren 420 mp cu deschidere de 25 ML la soseaua principala, suprafata desfasurata constructie 180 mp, amprenta la sol de 60 mp. Imobilul este complet mobilat si compartimentat astfel : DEMISOL: garaj, camera tehnica si spalatorie; PARTER: living open-space cu bucataria, baie de oaspeti; MANSARDA: dormitor matrimonial, baie si dressing; Exterior : 2 casute lemn pentru depozitare; terase acoperite si descoperite Pretul de vanzare = 67.000 euro negociabil, se accepta variante de schimb sau plati in rate Imobilul a fost construit in perioada 2016-2017 cu proiect tehnic si autorizatie de constructie. Constructia este din BCA pe cadre de beton. Termosistem grosime 5 cm. Ferestre Barrier cu profile din PVC Rehau (alb-mahon). Demisolul are pereti din beton hidroizolat. Canalizarea este asigurata de o fosa septica vidanjabila capacitate 12 mc. Alte utilitati: Aer conditionat, centrala pe lemne, incalzire centrala pe calorifere din AL, boiler electric pentru incalzire apa menajera pe timp de vara, internet de mare viteza RadioCom, wi-fi, sistem de supraveghere cu transmisie live pe telefon mobil, 3 locuri de parcare acoperite in curte interioara imobil si alte 5 locuri de parcare in exterior. Pentru mai multe detalii solicitati informatii la nr. telefon 0721-078955 , 0721-081226 sau whatsapp ., numar etaj: 2, numar camere: 3, numar loc de parcare: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 180, suprafata totala: 420, suprafata construita: 60, anul constructiei: 2017, Accept schimburi cu apartament in Tulcea . Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 3 , Structura de rezistenta: Selecteaza , Invelitoare acoperis: Selecteaza , Accept schimburi: da , Suprafata terenului: 500,0 m2, Suprafata utila: 180,0 m2, Suprafata construita: 60,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Anul constructiei: 2016 , Incalzire: altele ,

Pe site din 18-04-2024
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 420 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Telita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Telita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Telita.

Este Telita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Telita  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa Tulcea, Telita - 23000 EURO Telita, Telita , jud. Tulcea

Cer Co Casa batraneasca cu teren de vanzare Vand casa batraneasca cu teren in sat telita comuna frecatei jud tulcea cu teren 2500mp pretul per mp este 58 ron negociabil.Apa si curent trase pe proprietate.

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(