Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Maramures, Tautii de Sus - 59950 EURO

59950 €  De vanzare
PF vand casa la stadiul semifinisat, constructie din caramida, izolat exterior, geamuri si usi din termopan. Suprafata utila: 220 mp dispusa pe doua nivele: Nivel 1: living, bucatarie, baie. Livingul avand o suprafata generoasa se poate recompartimenta cu un dormitor in plus. Nivel 2: 3 dormitoare, baie si o terasa spatioasa. Dispune de un garaj si o camera tehnica. Curte: 100 mp. Teren aferent cu pomi fructiferi in spatele casei : 700 mp. Are toate utilitatile trase. Locatie: Tautii de Sus, str. Mesteacanului, la 5 m de Baia Mare. In apropiere, 100 m este statie de autobuz, scoala si magazin. Locatie excelenta pentru o familie sau pentru investie ( pensiune). Pentru alte detalii ma puteti contacta la numarul de telefon: 754 - arata telefon - (Melania).

Pe site din 06-07-2021
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 220 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tautii de Sus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tautii de Sus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tautii de Sus.

Este Tautii de Sus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Tautii de Sus  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare casa Maramures, Tautii de Sus - 78000 EURO Tautii de Sus, Tautii de Sus , jud. Maramures

Vand casa Tautii de Sus Maramures An finalizare constructie 2011 Utilitati functionale - apa si curent Metrii patrati 142 Arii teren 10 (1000 m2) Etaj 1 - 3 dormitoare, baie si hol Parter - living, bucatarie, hol, baie si camera tehnica Pret negociabil Persoana fizica Strada Gordanului Ma puteti contacta pentru mai multe detalii la 07******65 Case de vanzare - Tautii de Sus , Case de vanzare - Maramures

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(