Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Caras Severin, Tarnova - 27 EURO

27 €  De vanzare
Vand casa Tarnova Vand casa Tarnova jud CARAȘ SEVERIN formata din 4 camere si spais bucatarie fantana proprie gradi si multe anexe sau schimb cu apartament 3 camere confort 1 Govandar et 1 2 3

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tarnova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tarnova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tarnova.

Este Tarnova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  2 camere Caras Severin, Tarnova  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare casa 2 camere Caras Severin, Tarnova - 78000 EURO Tarnova, Tarnova , jud. Caras Severin

Alex Case de vacanta locuit. Teren 2 hectare cu 2 case restaurate Tarnova Cauti o casa de vacanta sau vrei sa evadezi din aglomeratia orasului si sa te muti in inima naturii, cu cel mai curat aer? Vrei sa ai si un venit stabil, una din case se poate inchiria pe airbnb sau booking? Oportunitate pentru cei care cauta sa investeasca intr-un loc deosebit! Vindem un teren de 2 hectare situat in pitorescul Tarnova, Caras Severin. Acest teren include doua case restaurate (mai necesita cateva lucrari pana la finalizare, cum ar fi exteriorul) si mobilate, gata pentru a va oferi confortul si linistea de care aveti nevoie. Prima casa are 40 mp + pod mansardabil, a doua casa 70 mp plus pod mansardabil, fiecare casa are baie proprie cu cada si boiler. Chicineta: 2 chicinete complet echipate. o casa are termosemineu, o casa are soba. Gradina: Spatiu generos pentru amenajare peisagistica Casa 1: A fost utilizata pentru inchiriere in regim hotelier, cu reviews foarte bune. Cu pridvor; Spatiu pentru depozitare; Hol si O camera spatioasa; Chicineta complet echipata; Baie; Mobilata cu gust. Casa 2: O camera confortabila; Chicineta complet echipata; Baie cu vana; Mobilata cu atentie la detalii. Ambele case dispun de electrocasnice de calitate si ofera o oportunitate excelenta pentru a fi locuinta principala sau pentru a le inchiria ca investitie. Terenul: Cu 2 hectare de teren la dispozitie, aveti posibilitatea de a crea o gradina minunata sau de a dezvolta proiecte suplimentare cum ar fi o ferma sau agricultura. Acest spatiu va ofera libertatea de a va imagina un stil de viata aproape de natura, dar cu toate facilitatile necesare la indemana. Contactati-ne pentru mai multe detalii si fotografii!

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(