Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Tampa - 57000 EURO

57000 €  De vanzare
Vand casa cu gradina in Tampa (centrul satului langa biserica) suprafata de 3144 mp!!CASA IDEALA FAMILII CU COPII datorita activitatilor pe care le pot desfasura (la max 300 m se gasesc teren fotbal, loc joaca copii, parc, BALTA PESCUIT) Achizitionarea acestui imobil are mai multe AVANTAJE cum ar fi:-sat in continua dezvoltare -utilitati la nivel de oras -zona linistita -doar 3 km pana la cel mai apropiat oras. - deschidere mare la drum 31m -posibilitatea de a PARCELA (formarea a 3 sau 4 loturi, locuri de casa) cu scopul de a vinde sau pentu a construi -calitate sol gradina f buna (ideal solar) -PERMITE AMENAJAREA UNUI MIC IAZ DATORITA PANZEI FREATICE CARE SE AFLA APROAPE DE SUPRAFATA . . . Etc!! In curte se gasesc : casa caramida, sura mare 10×6 m din caramida , fantana, pomi, vita de vie, alte anexe , etc . .!!Pret 57000 euro neg!!! numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 1, suprafata totala: 3144, suprafata construita: 70 ! NECESITA RENOVARE! Mesaj

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 3144 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tampa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tampa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tampa.

Este Tampa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Tampa  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Tampa - 15000 EURO Tampa, Tampa , jud. Hunedoara

Vand teren intravilan intre Tampa si Bacia. Toate utilitatile. Suprafata: 1500mp Deschidere la strada: 92m Adancime partea stanga: 25m Adancime partea dreapta: 17m In spate este canalul Strei. langa simeria, hunedoara, de vanzare Terenuri - Tampa , Terenuri - Hunedoara

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(