Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Tampa - 129000 EURO

129000 €  De vanzare
Casa este situata intr-o zona rezidentiala din Tampa, cu toate utilitatile (apa, canalizare, gaz si racordata la curent trifazic) pe o strada linistita cu doua cai de acces, asfaltata si dotata cu iluminat public. Terenul are suprafata totala de 755 mp cu doua cai de acces si imprejmuit cu gard de zidarie, beton si plasa. Casa are suprafata totala de 255 mp dispusa pe 2 nivele, la parter avand anexat o terasa generoasa si un garaj prevazut cu o zona de depozitare, usa automatizata cu telecomanda. Parterul este compartimentat, astfel: hol de acces, baie utilata/mobilata si prevazuta cu aerisire naturala, spatiu de depozitare, birou/camera de oaspeti, camera de zi/living, bucatarie, de unde se realizeaza accesul pe terasa acoperita din spatele casei, unde se afla camera tehnica, o baie si bucatarie de vara utilata. Etajul este compartimentat, astfel: hol care face legatura cu 3 dormitoare, baie utilata/mobilata si prevazuta cu aerisire naturala, un spatiu de depozitare si o camera cu acces catre mansarda (80mp). La realizarea constructiei au fost folosite doar materiale de calitate, spre exemplu: termoizolatie Baumit cu polistiren Austrotherm AF80 (grosime de 120 mm); tamplarie Rehau, vata Knauf-insulation, Baumit, Ceresit, Vitex, Mapei, Egger, RaKo-Cesarom, incalzire pe cupru cu radiatoare, etc. Curtea din fata/spate este prevazuta cu sistem de colectare a apelor pluviale si pavata cu dale din beton Gradina cu acces pietonal, pavat cu dale din beton, acces auto cu platforma betonata, racord apa si canalizare, magazie depozitare, pomi fructiferi, vita de vie, etc. Locatia linistita, casa cu suprafata generoasa, construita la un standard superior, distanta la 1 km de Simeria si 11 km de Deva, sunt doar cateva din multele avantaje pe care le ofera aceasta proprietate. Pentru mai multe informatii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

Pe site din 14-01-2023
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 755 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tampa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tampa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tampa.

Este Tampa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Tampa  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Tampa - 15000 EURO Tampa, Tampa , jud. Hunedoara

Vand teren intravilan intre Tampa si Bacia. Toate utilitatile. Suprafata: 1500mp Deschidere la strada: 92m Adancime partea stanga: 25m Adancime partea dreapta: 17m In spate este canalul Strei. langa simeria, hunedoara, de vanzare Terenuri - Tampa , Terenuri - Hunedoara

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(