Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Sibiu, Sura Mica - 97900 EURO

97900 €  De vanzare
Casa moderna compusa din 4 camere decomandate, 3 bai 2 balcoane si o terasa generoasa de vanzare in Sura Mica aproape de Sibiu si Ocna Sibiului, cu acces facil la autostrada A1, cu o suprafata de 500 mp teren si o deschidere stradala de 15 metri liniari, construita in anul 2008 si finisata in anul 2016, cu regimul de inaltime P+M si 2 locuri de parcare in curtea imobilului. Avantaje: Aceasta casa are o suprafata utila de 140 mp impartita pe doua nivele despartite cu plansee din beton armat, astfel: la intrarea de la parter se afla o terasa de 4 mp, hol cu casa scarii la intrare, bucatarie inchisa, baie de serviciu, debara si un living de 40 mp cu iesire pe o terasa exterioara de 14 mp iar la nivelul superior se afla un hol, 2 bai, 2 balcoane si 3 dormitoare decomandate, unul dintre ele cu dressing. Beneficii: Aceasta vila face parte dintr-un complex rezidential de case si vile constructii noi, cu acces la utilitati precum apa, canalizare, curent si gaz, toate incaperile au fost finisate cu materiale de cea mai buna calitate si prezinta imbunatatiri si dotari cum ar fi: termosistem la exterior cu tencuiala decorativa, acoperis nou din lemn cu, sape mecanizate in toate incaperile, geamuri termopan, usa metal la intrare, centrala termica proprie in condensatie cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet. Casa se vinde mobilata si utilata. Curtea libera a acestui imobil are o suprafata de 415 mp, spatiu suficient pentru amenajarea unui garaj, foisor cu gratar, spatii verzi, loc de joaca pentru copii sau chiar o piscina exterioara pentru a va petrece timpul liber in zilele calduroase. In momentul de fata curtea este prevazuta cu gazon si aspersoare automate. Pretul de vanzare pentru aceasta casa este de 97.900 euro negociabil, se accepta orice tip de creditare bancara.

Pe site din 11-02-2023
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 140 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sura Mica.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sura Mica. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sura Mica.

Este Sura Mica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Sura Mica  - 155990 EURO Proprietar 155990 €
Vanzare casa Sibiu, Sura Mica - 155990 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Alexandru Paul Casa 120mp, complet mobilata, Sura Mica. 0% comision! Sibiu Sura Mica

155990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(