Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Tulcea, Sulina - 53000 EURO

53000 €  De vanzare
Casa construită în 1975 cu doua intrări si anexe, 4 camere si doua holuri. Suprafata totala cu teren 526 mp. Terenul ă fost înălțat prin umpluturi( temelie inalta). Este la 200 m de bazinul mic al Dunării, la 5 min cu masina de plajă. Suprafata construcții 100 mp. Numar bucatarii: 2 , Destinatie: Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate,De pamant , Utilitati generale: Apa,Canalizare , Sistem incalzire: Soba/Teracota , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: Lemn , Usa intrare: Lemn , Izolatii termice: Exterior , Podele: Dusumea , Usi interior: Lemn , Pereti: Var , Bucatarie: Partial mobilata , Mobilat: Partial , Dotari imobil: Acoperis,Curte,Gradina , Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 2 , Front stradal: Da , Disponibilitate proprietate: Libera , Alte detalii pret: Pret negociabil , Suprafata terenului: 526,0 m2, Suprafata utila: 421,0 m2, Suprafata construita: 100,0 m2, Numar camere: 4 , Anul constructiei: 1975 ,

Pe site din 11-06-2023
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 421 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sulina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sulina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sulina.

Este Sulina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Sulina  - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa Tulcea, Sulina - 140000 EURO Sulina, Sulina , jud. Tulcea

Casa este situata pe canalul principal Sulina. Pentru acces avem amenajat ponton de 4 / 6 metri. Vand 2 case in oglinda . Una cu 4 camere , 2 bai si un hol , iar cealalta cu 2 camere , hol si debara pentru depozitare alimente , mobilate si utilate cu posibilitate de inchiriere. In curte este amenajat un foisor de 6 / 8 metri , cu acoperis de stuf , mobilat cu mese si banci de lemn , precum se vede si in foto. Curtea dispune de un wc de serviciu cu dus amenaj , terasa si piscina . Suprafata totala a terenului este de 2067 metri patrati. Case de vanzare - Crisan , Case de vanzare - Tulcea

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Tulcea, Sulina  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare casa Tulcea, Sulina - 48000 EURO Sulina, Sulina , jud. Tulcea

Tiron Mihaela Proprietar vand casa oras Sulina judet Tulcea Tulcea Sulina

48000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(