Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Cluj, Sucutard - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Vand casa in Sucutard com Geaca jud Cluj compusa din 3 camere 2 bucatarii, baie ,apa de la Tarnita canalizare, fantana in terasa cu hidrofor, 2 terase etc. De asemenea casa mai are 2 garaje cu acces din drum, un grajd de 11 pe 5 m cu o extindere in spate de 7 pe 3 m, saivan inchis cu plasa pt pasari cotete 2 costeie pt porumb. Suprafata aferenta este de 29 ari dintre care 14 ari cu plantatie mur Thornfree fara tepi pe spalieri iar restul plantatie recent infiintata cu 6 soiuri de mar.Suprafata e ingradita cu plasa pe langa care e plantata catina.Mai exista cativa nuci plantati de 3 ani si 30 de pruni maturi si 20 meri gutui pe rod si vita de vie.Casa e situata la apr 300 m de lacul de pescuit Sucutard 2 si la 600 m de sucutard 1.De asemenea are mansarda care trebuie inchisa cu osb sau rigips.Casa este intabulata.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sucutard.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sucutard. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sucutard.

Este Sucutard zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Sucutard  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa Cluj, Sucutard - 42000 EURO Sucutard, Sucutard , jud. Cluj

Blejan Daniela Vand casa in loc Sucutard Vand casa in loc Sucutard. Casa este compusa din doua camere, bucatarie si baie. Suprafata casei 94 mp, suprafata teren 1000 mp. Peste drum de casa se afla lacul Sucutard. O priveliste superba!Utilitati -(apa,gaz,curent )Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa de vacanta pentru familia dvs.

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(