Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Buzau, Spataru - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Vand sau schimb cu apartament 2camere.

Pe site din 02-02-2024
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Spataru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Spataru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Spataru.

Este Spataru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Spataru  - 160000 EURO Proprietar 160000 €
Vanzare casa Buzau, Spataru - 160000 EURO Spataru, Spataru , jud. Buzau

Vind casa noua in Spataru, langa padure. Regim de inaltime p+1, constructie in cadre si porotherm robust. Compacta si economica, casa este mobilata si decorata in stil scandinav, cu influente urban-industriale, de catre profesionisti. Casa are 3 dormitoare si o baie cu cada free standing la etaj, iar la parter bucatarie, living si dining, precum si o baie cu dus walk-in. Pod izolat cu spuma de 15 cm celula dschisa, ferestre salamander gri antracit cu geam tripan. Mobilata si utilata doar cu produse de calitate recunoscuta - Grohe, cersanit, mobexpert, zara home, the home, kare, calligaris. Bucatarie facuta la comanda, mdf bleu + fag. Toate electrocasnicele marca Electrolux, inclusiv masina de spalat rufe, uscator rufe, masina de spalat vase. Toate clasa energetica A, consum extrem de redus. Televizoare diagonala peste 132cm, marca LG si Panasonic. Expressor Delonghi evo magnifica. Incalzire in pardoseala sistem Romstal, centrala Ariston Genus One, butelie Gpl 1000l in proprietate ( butelia este incarcata aprox 800l ) Sistem alarma si monitorizare video - hik vision vedere nocturna. Contract Bavadi in derulare pentru monitorizare si interventie. Mica magazie scule, cu toate cele necesare - inclusiv masina tuns gazon. Curtea este partial amenajata cu gazon si mici pomisori, dale si sistem rigole pentru dirijare apa pluviala. Terasa deschisa cu mobilier, 25mp. Absolut tot este impecabil lucrat si intretinut. Teren 500mp. Mai multe detalii la telefon, mai multe poze pe whtpp, iar ca sa va convingeti va asteptam la o vizionare. Case de vanzare - Spataru , Case de vanzare - Buzau

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Buzau, Spataru  - 99000 EURO Proprietar 99000 €

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(