Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Soimeni - 38000 EURO

38000 €  De vanzare
Proprietar, vand casa la tara in sat Soimeni, comuna Vultureni, la o distanta de 25 km fata de Cluj-Napoca. Casa este compusa din 2 camere,antreu si o camara mare, plus o anexa gospodareasca ce include o bucatarie de vara. Imobilul a fost izolat exterior in anul 2008. Exista posibilitatea de racordare la reteaua de apa, caminul fiind in fata portii. Suprafata totala a curtii este de 800 mp plus 2.200 mp teren arabil in spatele casei.

Pe site din 30-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 800 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Soimeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Soimeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Soimeni.

Este Soimeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Soimeni  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Cluj, Soimeni - 115000 EURO Soimeni, Soimeni , jud. Cluj

Vand casa la tara, complet consolidata, cu teren frumos si spatios in localitatea Soimeni, judetul Cluj. Casa este construita din piatra si caramida si se afla intr-un stadiu intermediar de finisaj (la rosu). Suprafata utila la sol este de 120 mp, plus suprafata podului mansardei. Este compartimentata astfel: terasa, hol, dormitor, bucatarie, baie si un living foarte spatios, dar dispune si de posibilitatea compartimentarii podului. Casa dispune de placi noi de beton, hornuri noi din caramida, este proaspat tencuita in interior, si are un sistem electric foarte bine facut. Acoperisul este de asemenea nou si foarte trainic, are sistem pluvial nou, folie anti condens si tigla ca invelitoare. Casa este imprejmuita de un colier de beton, centura, sistem de drenaj si este complet uscata. Terenul are o suprafata de 33 ari, cu pomi fructiferi, privelisti frumoase de jur imprejur, o anexa gospodareasca, fantana, dar si legatura la sursa de apa a Clujului la poarta. imprejurimile locatiei sunt linistite, iar nu departe de teren se afla fosta cariera de piatra a satului, unde se pot face plimbari care dezvaluie un peisaj cu totul deosebit si pitoresc. Case de vanzare - Soimeni , Case de vanzare - Cluj

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Soimeni  - 62000 EURO Proprietar 62000 €
Vanzare casa Cluj, Soimeni - 62000 EURO Soimeni, Soimeni , jud. Cluj

Casa de vanzare in centrul satului Soimeni, comuna Vultureni, la 25 km de Cluj-Napoca Casa este compusa din camere, hol, o bucatarie la demisol, camara, pivnita. Teren de 1000 mp (curte + gradina), imprejmuite cu gard. in curte mai sunt construite 2 anexe Utilitati: apa de la retea, electricitate, fantana proprie, drum recent asfaltat. Zona deosebit de frumoasa CF liber de sarcini Numar de contact: 07******03; 07******80 Case de vanzare - Soimeni , Case de vanzare - Cluj

62000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(