Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Prahova, Soimari - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Casa soimari Casa batrinesca si teren in suprafata totala de 587 mp., suprafata contruita de 34 mp, este realizata din paianta in anul 1947, are fundatie de piatra si acoperis din tigla. Este compusa din 2 camere, hol, camara, prispa, pivnita sopron. In gradina este un foraj de apa. imbunatatiri realizate fata de momentul cumpararii : _ acoperire sopron cu tabla cutata si inchiderea lui cu policarbonat izolare termica a peretilor cu polistiren de 5 cm la jumatate din perimetrul casei - usi si geamuri termopan ( fara interioare ) gard la strada refacut - cai de rulare masina realizate din dale de beton Distanta fata de Ploiesti este de 40 km, cu drum asfaltat pina in fata casei. Aer deosebit de curat, liniste, vecini buni si de incredere. Casa a fost cumparata in vederea utilizarii ei drept casa de vacanta.

Pe site din 28-05-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 34 m2
Suprafata teren: 587 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Soimari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Soimari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Soimari.

Este Soimari zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Soimari  - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare casa Prahova, Soimari - 68000 EURO Soimari, Soimari , jud. Prahova

Vand casa de vacanta sau permanent constructie 2023-2024 la cheie! Zona foarte frumoasa,linistita P+M,3 dormitoare,2 bai,hol,bucatarie open space,terasa plus camera tehnica Utilitati: -apa curenta -canalizare(fosa septica) -curent la poarta -drum cu asfalt 500mp teren Mai multe detalii la telefon Case de vanzare - Soimari , Case de vanzare - Prahova

68000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Soimari  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa Prahova, Soimari - 165000 EURO Soimari, Soimari , jud. Prahova

Vand Vila P+1+M Duplex Central Soimari Prahova 160m2 pe nivel mobilat si utilat. Pretabil pentru 2 familii Utilitati: -apa, curent, canalizare fosa septica -centrala termica pe lemne si peleti -gaze la poarta -garaj pentru 2 autoturisme -beci -pomi si vita de vie -magazii/unelte Suprafata curte de 2000 m2 Pentru mai multe detalii si informatii sunati la telefonul asociat anuntului! Case de vanzare - Soimari , Case de vanzare - Prahova

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(