Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Ialomita, Slobozia - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
* Casa solida, izolata exterior, cu beci. Parter caramida+BCA (peretele nordic din caramida total) si etaj BCA. Structura de rezistenta supradimensionata (cutremurele de pana in 4,5gr R abia se simt) si fundatie adanca, sub limita de inghet. Amprenta la sol ~150mp. * Teren ~700mp, cu pomi fructiferi si acces la strada Closca si Teilor. Pavat in jurul casei. * Parter finisat/locuibil - 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie si grup sanitar. Incalzire cu centrala termica pe gaz (calorifere supradimensionate). Curent 220+380V tras in casa. Tamplarie termopan. * Etajul este nefinisat/nelocuit (la gri) - aceasi configuratie ca la parter. * Mansarda inaltata, nefinisata. Acoperis tabla zincata.

Pe site din 21-08-2019
Vizualizari 150
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Slobozia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Slobozia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Slobozia.

Este Slobozia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Ialomita, Slobozia  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa 3 camere Ialomita, Slobozia - 125000 EURO Slobozia, Slobozia , jud. Ialomita

Neagu Tudorita Casa Cosambesti, Ialomita Casa, pe structura de lemn, are parter si mansarda, 200 mp utili, teren 1200 mp, fosa, bucatarie de vara, beci, alte anexe si livada cu cires, migdali, smochin, cais, mar, par, piersic, prun, gutui si arbusti de agris si coacaz. Parterul este open space cu: hol, baie cu incalzire in pardoseala, living cu semineu pe lemne, camera tehnica si bucatarie mobilata, cu incalzire in pardoseala. Mansarda are: 3 dormitoare, dressing, baie cu incalzire in pardoseala.

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Ialomita, Slobozia  - 238000 EURO Proprietar 238000 €
Vanzare casa 4 camere Ialomita, Slobozia - 238000 EURO Slobozia, Slobozia , jud. Ialomita

Mihaila Georgeta casa de vanzare Casa P+M ,300m locuibili, 4dormitoare , living bucatarie , bucatarie de vara , 2 bai , terasa ,camera tehnica , teren 497 proprietate; sau schimb cu apartament 3 camere zona centrala et 1sau 2 + diferenta , detin carte funciara, , informatii nr:

238000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(