Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arges, Slatioarele - 52 EURO

52 €  De vanzare
Casă de vânzare Vând casa la Slătioarele, langa pârtia de schi. 13 km de oraș, compusă din parter si etaj. 80 de metri pătrați pe nivel. Parter: living, Bucătărie, baie; Etaj: 3 dormitoare. Teren 1100 de metri pătrați, livada de pruni. Zona este foarte frumoasa,împădurită. Casa este situată intre vile, vecinii fiind de calitate. Finisata la interior, tencuita, șapele turnate, la exterior izolata cu polistiren de 10, materialele fiind de cea mai buna calitate.Prețul este negociabil! Mai multe detalii la telefon. Merita văzută!

Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 30 m2
Suprafata teren: 1100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Slatioarele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Slatioarele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Slatioarele.

Este Slatioarele zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Slatioarele  - 64500 EURO Proprietar 64500 €
Vanzare casa Arges, Slatioarele - 64500 EURO Slatioarele, Slatioarele , jud. Arges

Vand casa pe parter Situata Slatioarele, 10 KM de cartier Trivale An constructie:2023 Suprafata teren: 750 MP Suprafata construita 130 MP Utilitati:curent, apa, cablu, internet Living, Bucatarie, 2 dormitoare ,Hol si 2 Terase, Baie Caramida Porotherm Robust,tabla Bilka Case de vanzare - Pitesti , Case de vanzare - Arges

64500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Slatioarele  - 46500 EURO Proprietar 46500 €
Vanzare casa Arges, Slatioarele - 46500 EURO Slatioarele, Slatioarele , jud. Arges

Vand casa noua (plus casa batraneasca) la 500 metri de la intrarea in Slatioarele, Babana, la 10 minute de Pitesti pe strada principala. Are o deschidere la strada de aproape 20 de metri, gard nou din ciment de 2,2 metri inaltime. In planuri se poate aprecia cum este amplasat terenul si casele. Casa are aproximativ 14 metri pe 9 metri (214 metri patrati ) impartiti in P+1. Este construita cu cele mai bune materiale, caramida groasa porotherm atat partea exterioara cat si zidurile interioare (NU este din BCA), tabla bilka, etc. Este tencuita pe exterior si pe interior si are parte din cablurile electrice instalate. Dispune de contract de electricitate (in casa batraneasca) si apa curenta. Se poate racorda la gaz (deja se construieste reteaua de gaz ia intrarea in sat). Terenul este foarte bine amplasat si nu are panta. Contact prin numarul de pe anunt sau prin whatsapp la urmatorul numar (nu locuiesc in Romania): 0034 sase noua unu sase cinci patru trei zero doi. Ofer flexibilitate de plata, mai multe detalii pe WhatsApp sau prin telefon. Aceasta este locatia exacta : maps.app.goo.gl/qKhyRSbDPiuS4WvS6 Case de vanzare - Ciobanesti , Case de vanzare - Arges

46500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(