Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vand Casa/vila Bran , Bran - 240000 EURO;

240000 €  De vanzare
De vanzare 2 proprietati situate in Simon fiind pozitionate intr-o zona de mare interes turistic cu acces facil din drumul principal asfaltat. Imobilul a fost construit pentru uz propriu, nu a fost inchiriat, acesta a fost utilizat doar de catre proprietari. Datorita accesului facil si pozitiei foarte bune proprietatea are un mare potential turistic, fiind pretabila de asemenea pentru camin de batrani sau tabere de copii.. Proprietatile dispun de un teren de 1000mp. 1. Casa caramida cu planseu beton armat S+P+E - 132 mp + mansarda 100 mp amenajata doar prin compartimentare (60%) compusa din: PARTER: - camera de zi + bucatarie 33 mp - living 23 mp - 2 dormitoare 20 mp fiecare - 2 bai - 2 holuri- camera CT - 2 beciuri 23 mp fiecare - garaj cu usa metalica rabatanta 34 mp - magazie depozitare pretabila pentru amenajare sala de mese 31 mp ETAJ: - 2 dormitoare cu baie proprie fiecare 12 mp + 5,5 mp - apartament cu baie proprie 28 mp - hol si loc de servit masa 33 mp - logie 9 mp - parchet lemn masiv in toate camerele, cada baie si cabina dus, incalzire centrala pe gaz (CT in condensatie) si/sau lemne, tamplarie geamuri si usi termopan, fosa septica (se lucreaza in prezent la sistemul de canalizare a localitatii), acoperis tabla metalica Bilka, curent trifazic. 2. Casa structura caramida si lemn P+E compusa din: PARTER: - bucatarie, camara, baie - 3 dormitoare - hol ETAJ: - 3 dormitoare - hol -parchet lemn masiv in toate camerele, incalzire centrala la parter cu lemne, fosa septica separata, tamplarie geamuri si usi termopan. Centrala termica Conducta de gaze naturale Electricitate Canalizare Apa curenta Balcon Pod Transport public Usa blindata Casa din caramida se vinde si separat. Se accepta schimburi sau plata in 3 transe.

Pe site din 16-11-2023
Vizualizari 81
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 420 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Camere: 10
Clasa energetica: B

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Simon.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Simon. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Simon.

Este Simon zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Simon  - 280000 EURO Proprietar 280000 €
Vanzare casa Brasov, Simon - 280000 EURO Simon, Simon , jud. Brasov

Imobilul este situat in satul Simon, comuna Bran, judetul Brasov pe un teren de 725mp ce are 14m deschidere la strada principala. Dispune de toate utilitatile, exceptie facand canalizarea care este finalizata pe strada, urmand ca in cursul acestui an sa fie realizate bransamentele. La demisol avem garaj, spatiu tehnic(centrala, spalatorie, wc de serviciu) si magazie. La parter avem 3 camere, o bucatarie (noua), 2 bai si 2 holuri . De asemenea exista o terasa descoperita de aprox 30mp La etaj gasim 5 camere, hol si o baie . Mansarda dispune de 5 camere si hol. Detalii suplimentare pot fi obtinute telefonic. Pe mesageria Olx intru mai rar Case de vanzare - Moieciu , Case de vanzare - Brasov

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(