Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 6 camere Braila, Silistea - 100000 EURO

100000 €  De vanzare
Constantin Cuna Vand casa ultradotata!! Braila Silistea

Pe site din 04-12-2023
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2
Suprafata teren: 1020 m2
Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Silistea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Silistea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Silistea.

Este Silistea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Braila, Silistea  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Braila, Silistea - 70000 EURO Silistea, Silistea , jud. Braila

Casa cu mansarda de vanzare in comuna Silistea,jud. Braila. Parterul este compartimentat in sufragerie, bucatarie,baie, hol si 2 dormitoare. Au ramas nefinisate sufrageria si un dormitor. Mansarda nu este compartimentata. Casa dispune de toate utilitatile necesare( apa,gaz,lumina) si garaj. incalzire gaz cu calorifere deja existente. Pentru mai multe detalii sunati la nr tel +39 388 4687140. Case de vanzare - Silistea , Case de vanzare - Braila

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Braila, Silistea  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Braila, Silistea - 95000 EURO Silistea, Silistea , jud. Braila

Ofer spre vanzare casa de 100mp in comuna Silistea , jud. Braila ( 12km de oras). Casa dispune de 2 dormitoare , hol , bucatarie, sufragerie si baie. Totul mobilat nou si modern , dressing mare pe hol plus inca un dressing mai mic in dormitorul matrimonial. De asemenea , suprafata curtii este de 900mp dispunand de un loc de depozitare(magazie) si foisor complet mobilat , inchis cu folie , gratar din caramida construit de la 0 cu plita pe lemne , plita pe butelie si chiuveta cu apa curenta . Casa dispune de apa potabila , curent electric , gaze si fosa septica . Pe langa toate cele mentionate mai sus , garajul a fost transformat in spatiu comercial in care , in prezent functioneaza un magazin alimentar . Accept Schimb cu apartament in Braila sau plata in rate. Pentru mai multe detalii si poze nu ezitati sa ma contactati . Rog seriozitate , nu deranjati inutil. Multumesc! Case de vanzare - Silistea , Case de vanzare - Braila

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(