Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Iasi, Sculeni - 53000 EURO

53000 €  De vanzare
Vand casa si teren in loc.Sculeni.jud.Iasi.In zona nepoluata la 5min.de vama Sculeni .Drum asfaltat altul de cat cel pt.camioanele spre vama.Casa are P+M constructie 2001.Cu utilitatile zonei si soba pe lemne.Teren 1370mp ,cu livada de .visini ,coresi,caisi .meri.si multe flori ,concesionat care poate fi cumparat.In curte mai este din 2006.o constructie solida pe cadre ,60mp.care poate fi atelier ,bucatarie,magazie,sau partierul altei case.relatii la telefon. 771 - arata telefon - sau 730 - arata telefon - .

Pe site din 29-10-2022
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1370 m2
Suprafata teren: 1370 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sculeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sculeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sculeni.

Este Sculeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Iasi, Sculeni  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere spatii comercial Iasi, Sculeni - 250 EURO lunar Cantemir, Sculeni , jud. Iasi

Oportunitate de inchiriere: Hala de 500 mp la Drumul European Iasi-Sculeni Oferim spre inchiriere o hala spatioasa de 500 mp, situata la Drumul European Iasi-Sculeni, cu acces direct din soseaua principala (E583), in judetul Iasi, la doar 8 km de centrul orasului Iasi. Aceasta locatie strategica asigura o conectivitate excelenta cu reteaua de transport, facilitand logistica si distributia. Hala dispune de o inaltime impresionanta de 8 metri, oferind suficient spatiu vertical pentru diverse activitati comerciale si industriale. Cu aceasta inaltime generoasa, hala poate gazdui echipamente de dimensiuni mari sau permite stocarea eficienta a marfurilor. Utilitati si Facilitati Pentru confortul si functionalitatea dumneavoastra, hala este dotata cu utilitati esentiale, inclusiv apa si curent electric. Locuri de Parcare Generoase in plus, hala beneficiaza de un loc de parcare extrem de generos, oferind suficiente spatii pentru vehiculele dumneavoastra comerciale sau pentru personalul si clientii dumneavoastra. Pret Competitiv si Negociabil Pretul pentru inchirierea acestei hale spatioase este de doar 2.5 euro/mp, fara TVA, cu posibilitatea de a negocia. Contact si Informatii Suplimentare Daca sunteti interesat sa aflati mai multe detalii sau sa programati o vizionare a halei, va rugam sa ne contactati la : [07******10/07******39]. Birouri - Spatii comerciale - Iasi , Birouri - Spatii comerciale - Iasi

250 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(