Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Harghita, Carta - 47009 EURO

47009 €  De vanzare
Apartament de vanzare Vand apartament 57 mp necesita renovare completa.cart florilor bl 49/e/ et IV in apropierea hotelului Mures.Apartamentul are orientarea spre sud.Blocul este in curs de reabilitare termica prin programul de reabilitare termica, lucrarile au inceput in vara Pret 47.000 euro 2 camere - Gheorgheni , 2 camere - Harghita

Pe site din 17-01-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 57 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Carta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Carta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Carta.

Este Carta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Harghita, Carta  - 199999 EURO Proprietar 199999 €
Vanzare apartament cu 2 camere Harghita, Carta - 199999 EURO Carta, Carta , jud. Harghita

Vanzare direct de pe pers fizica fara alte costuri in plus! Apartamentul prezentat face parte din proiectul rezidential Sopor Unu. in cart gheorgheni langa baza sportiva Acesta este situat pe strada Soporului nr. 1-3, la 10 minute (cu masina) fatà de centrul orasului. Accesul in complex se face peste raul Becas, imobilul beneficiind astfel de o promenadà pe toatà latura raului. Centrul orasului-10 min lulius Mall- 300 metri Baza sportiva Gheorgheni-50 metri Facultatea de Stinte Economice-400 metri Supermarket-150 metri Ap cu 2 camere / living cu bucatarie open space+dormitor +hol+baie Apartamentu este situat la etaj 1 cu vedere spre parc si spre strada soporului Suprafata 61.2 M utili + terasq foarte generoasa de 17.82 M cu vedere la baza sportiva *PARC* ap este situat in lama A orientare spre baza sportiva si terenu de sport! Ap se preda la semifinisat cu centrala proprie Incalzire in pardoseala centrala pe ap proprie! Gresie pe balcoane si balustrade de sticla separat se poate achizitiona parcare subterana 15000 EUR RECEPTIE CF 2024 iunie-iulie nu sunati inutil Pret-199.999 eur pret final ! 2 camere - Gheorgheni , 2 camere - Harghita

199999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(