Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 7 camere Hunedoara, Sarmizegetusa - 134000 EURO

134000 €  De vanzare
Unitate de cazare certificata si acreditata la 3 Stele, compusa din doua corpuri. Casa Britonia dispune momentan, in cladirea principala, de 19 locuri de cazare in 7 camere cu baie proprie (www.vilabritonia.ro), iar in a doua cladire, care este finalizata in procent de 90%, vor putea fi cazate la etaj 8 persoane in 4 camere, avand la dispozitie si o sala de conferinte. Aceasta cladire are la parter si un restaurant cu suprafata de 90de metri pastrati, fiind compartimentata dupa standardele europene si racordata la utilitati. Aflata la doar 150 de metri de ruinele orasului antic Sarmizegetusa Ulpia Traiana, capitala Daciei antice, intr-o zona linistita si inconjurata de copaci, Casa Britonia dispune de un potential turistic imens. Anual localitatea Sarmizegetusa Ulpia Traiana este vizitata de circa 300.000 de turisti, numarul dublandu-se efectiv in fiecare an (75.000 in 2015, 150.000 in 2016). Gandita de vla inceput ca o unitate de cazare de 3 stele, a fost construita cu materiale de cea mai buna calitate (gresie, faianta, travertin, parchet laminat, instalatii pe tevi de cupru, incalzire electrica, panouri solare, sistem de ventilatie, termopan cu tamplarie care imita lemnul, 2 fose septice de 64 metri cubi) absolut toate de productie europeana si a fost complet mobilata si dotata cu facilitati la standarde superioare (baterii de baie cu senzori, prize europene cu siguranta, saltele ortopedice, led tv in fiecare camera, internet wireless cu semnal puternic in fiecare camera, sistem de alarma pentru foc si fum, sistem de supraveghere cu camere video). Terenul (curtea si terenul aferent cladirilor) este in suprafata de 2000mp, avand si spatiu de parcare cu minim 20 de locuri. Pret de vanzare: 134000e .

Pe site din 13-06-2021
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2000 m2
Camere: 7

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sarmizegetusa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sarmizegetusa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sarmizegetusa.

Este Sarmizegetusa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Sarmizegetusa  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa Hunedoara, Sarmizegetusa - 39000 EURO Sarmizegetusa, Sarmizegetusa , jud. Hunedoara

Casa de vanzare Sarmizegetusa nr.72 in suprafata de 300 mp + teren 1250 mp Mai multe detalii la telefon 07******91 Nu accept schimburi Va rugam sa nu deranjati inutil Case de vanzare - Sarmizegetusa , Case de vanzare - Hunedoara

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(