Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Timis, Sanmihaiu German - 79499 EURO

79499 €  De vanzare
Casa de vanzare in Sanmihaiu German construita in 2007, suprafata teren 502mp, suprafata utila 140mp. Structura din beton armat cu pereti exteriori din caramida Porotherm de 20 cm si izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm. Peretii despartitori din interior sunt din caramida Porotherm de 11 cm.Casa are la parter un hol, o camera de zi cu bucatarie deschisa,o baie cu dus si un birou. Garaj,camera tehnica si magazia acoperita sunt langa casa. La mansarda casa are un hol, o baie mare, trei dormitoare complet mobilate si un balcon mare. Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, usile exterioare sunt din metal iar usile de interior din lemn. Utilitati: apa curenta din foraj si hidrofor, boiler 150L, incalzire cu centrala termica pe lemne si calorifere, canalizarea asigurata de o fosa septica. Casa are si racordaj la TV, internet si telefon. Casa este aproape de soseaua principala vis-a-vis de strandul termal iar accesul se face pe un drum de beton si un drum pietruit. Mijloacele de transport foarte aproape.Casa se vinde mobilata integral.Pretul este de 79499 EUR negociabil iar casa este ocupabila imediat. Se accepta si credit bancar. Puteti suna si la nr de telefon +32490430367.Pentru vizite sunte-ti rugati sa suna-ti cu minim 24 de ore in avans, va multumim!

Pe site din 15-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sanmihaiu German.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sanmihaiu German. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sanmihaiu German.

Este Sanmihaiu German zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Sanmihaiu German  - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare casa Timis, Sanmihaiu German - 68000 EURO Sanmihaiu German, Sanmihaiu German , jud. Timis

Vand casa la rosu in Sanmihaiu German Casa are 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, o camera tehnica, o terasa generoasa Casa este construita pe un teren de 460 mp, ea avand 105 mp. Informatii la telefon sau pe olx Case de vanzare - Sanmihaiu German , Case de vanzare - Timis

68000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Sanmihaiu German  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa Timis, Sanmihaiu German - 165000 EURO Sanmihaiu German, Sanmihaiu German , jud. Timis

DescriereVand casa P+M compusa din 5 dormitoare , 2 living ,1 birou 3 bai , bucatarie +dinning open concept, terasa . Casa dispune de incalzire in pardoseala pe toata suprafata. Casa este placate cu izolatie cu polistiren de 10,densitate 100, tencuita interior si exterior . Centrala pe peleti cu pufer de 1000 litri , 3 aparate de aer conditionat. Constructie aferenta la rosu pentru garaj , bucatarie de vara, debara, baie si magazie. Case de vanzare - Sanmihaiu German , Case de vanzare - Timis

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(