Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Arad, Sanleani - 175000 EURO

175000 €  De vanzare
Vand Casa + Spatii Comerciale (150+450mp) + teren 1600 mp Vand Casa cu Spatii Comerciale in Sanleani, la 12 minute de centrul Aradului. Casa se vinde mobilata/utilata. Strada acces asfaltata. Front Stradal: 20 ml (cu parcare 7 locuri) Total teren: 1637 mp Total mp utili casa: 150 mp Total mp utili atelier: 350 mp Total mp birouri: 55mp Utilitati: 1. Parcare in fata casei - pavaj - adecvata tonaj 7,5 Tone 2. Gaz 3. Apa retea + Fantana forata 4. Curent trifazic (casa) 5. Curent trifazic (40Kw aprobati) aferent Spatiu comercial (Instalatia electrica a fost proiectata si adaptata pentru microindustrie) 7. Incalzire centrala individuala (casa si birourile pot fi incalzita cu lemn si gaz (1 cazan 50kw - lemn; 1 cazan 24kw - gaz) + boiler gaz + pufar 1000L 8. Spatiile comerciale au incalzire centrala separata - 1 cazan 50KW 9. Curte betonata integral 10. Aer Conditionat - 3 unitati 11. Biroul de la mansarda - mobilat complet nuc masiv, iluminat tip showroom, fibra optica internet 12. Tamplaria casei si a atelierului este din lemn stratificat. 13. Sisteme de umbrire + protectie insecte la ferestre 14. Diverse spatii acoperite pt depozitare 15. Gradina - livada pomi fructiferi, vie, nuc. Casa se poate vedea luni-sambata 8:00-20:00

Pe site din 30-05-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 550 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sanleani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sanleani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sanleani.

Este Sanleani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Sanleani  - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa Arad, Sanleani - 200000 EURO Sanleani, Sanleani , jud. Arad

Ocazie!! Vila situata in sat Sanleani, nr.916, judet Arad, cartier nou de vile, impozit mic, asigurare mica, vecini cumsecade, 7 km. de Arad, aproape de statia de autobuz, compusa la parter: 2 camere, 1 living, 1 bucatarie, frigider nou, 1 baie cu vana si boiler de 80 litri, masina de spalat noua, 1 terasa mare, 1 garaj, iar la masarda: 3 camere, 1 baie cu dus zidit. Suprafata totala a vilei este de 436 mp construiti, 270 mp utili. Este construita din caramida porotherm natura plus, izolata cu ampora de 10 cm, iar acoperisul este cu tigla bramac. Suprafata terenului este de 630 mp cu un front stradal de 20 mp. Partial mobilata cu dormitoare noi., bucatarie noua, mobila living noua, curent trifazic, apa de la oras, canalizare, prister, satelit, internet cu fibra optica, gaz pana in fata casei, introdus si in casa, fara contor si fara calorifere deoarece pentru mine nu au fost necesare deoarece eu am stat numai pe perioada verii, drum asfaltat. Nu sunt firma, este a mea personal. Vila este intabulata in CF, fara sarcini, si daca se doreste se accepta plata cu credit ipotecar, prima casa, se poate elibera de indata. Case de vanzare - Sanleani , Case de vanzare - Arad

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(