Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Samboleni - 33500 EURO

33500 €  De vanzare
Casa la tara de locuit in satul Samboleni, com. Camarasi, la 38 de km de orasul Cluj-Napoca, pretabila naveta. Parter : Bucatarie, Baie 3/3m, Camara, Living, Casa Scarii, Hol Etaj : 2 Dormitoare cu balcon fiecare, Hol Mansarda : neterminata Casa este partial mobilata. Livada langa casa si balta de peste. Casa este dotata cu curent electric si apa din fantanta proprie cu hidrofor. Langa casa mai este o anexa care cuprinde magazie de lemne si atelier trecute in CF. Apa de Cluj este la poarta si gazul putin mai jos. Incalzirea in camere si living+bucatarie, in acest moment este pe lemne, iar la gatit pe butelie pe gaz. La etaj gemurile si usile sunt termopan, iar restul de lemn duble. Front la strada 150 ml. Internet si cablu este in sat, dar casa are televiziune cu abonament la DIGI. Scoala se afla la 3 km in comuna Camarasu, vine microbuz pentru scolari. Suprafata teren langa casa : 15000 m². CASA ARE CF ! MAI MULTE DETALII LA TELEFON !

Pe site din 24-05-2021
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Samboleni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Samboleni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Samboleni.

Este Samboleni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Samboleni  - 119000 EURO Proprietar 119000 €
Vanzare casa Cluj, Samboleni - 119000 EURO Samboleni, Samboleni , jud. Cluj

-Vand casa noua cu mansarda 120 mp -Curte mare -Asfalt -Finisata -Centrala pe gaz piscina in constructie balta cu pesti si alte avantaje la pretul pieti sau astept variate de schimb in Cluj Tel:07******53 Case de vanzare - Samboleni , Case de vanzare - Cluj

119000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(