Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Alba, Salistea - 26000 EURO

26000 €  De vanzare
Casa de vacanta construita la rosu in anul 2016. Apa curent plus teren 2000 mp.

Pe site din 17-06-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Salistea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Salistea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Salistea.

Este Salistea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Salistea  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa Alba, Salistea - 37000 EURO Salistea, Salistea , jud. Alba

Casa in Salistea, 50 m de centrul satului, 1367 mp, 200 mp construiti, restul arabil si fanat!pentru mai multe detalii la nr de tf 07******78 Case de vanzare - Salistea , Case de vanzare - Alba

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Alba, Salistea  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa Alba, Salistea - 60000 EURO Salistea, Salistea , jud. Alba

Persoana fizica- Ofer oportunitatea de a va achizitiona o casa la tara, in comuna Salistea, la doar 25 de kilometri de resedinta de judet, orasul Alba Iulia. Situata in centrul comunei Salistea, aceasta casa la tara reprezinta o oaza de liniste si confort, oferindu-va o experienta autentica a vietii rurale, fara a renunta la confortul modern. Cu o suprafata utila de 82,40 metri patrati, aceasta este compusa din 6 camere spatioase, potrivite pentru o familie mare sau pentru cei ce doresc spatiu suplimentar. imprejurimile casei includ o gradina mare, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de aerul curat si de a va crea propriul paradis verde. Sura cu grajd si depozit de cereale extra completeaza proprietatea, oferindu-va optiuni multiple pentru exploatarea agricola sau pastrarea animalelor. Cu gaz, apa si canalizare disponibile in curte, va puteti bucura de confortul modern fara compromisuri. Incalzirea a fost realizata prin sobe cu lemne. Casa este construita din caramida, cu o structura masiva si acoperis de lemn solid acoperit cu tigla, asigurand durabilitate si rezistenta in timp. Proprietatea include o pivnita uscata si spatioasa, oferind spatiu suplimentar pentru depozitare sau amenajare conform preferintelor. La doar 25 de kilometri de Alba Iulia, va veti bucura de proximitatea la facilitatile orasului, fara a renunta la farmecul si linistea unei vieti la tara. Aceasta casa reprezinta o oportunitate unica de a trai intr-un mediu rural autentic, avand in acelasi timp acces la facilitati moderne. Cu o investitie extra in renovare puteti finaliza un protiect exact pe placul dvs. Avantaje: teren agricol mare cu o curte spatioasa pe un nivel plat, localizarea centrala si conditia intacta a structurii casei. Nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare! Case de vanzare - Salistea , Case de vanzare - Alba

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(