Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament Mures, Reghin - 180 EURO lunar

180 €  De inchiriat
Moldovan Tudor De inchiriat apartament in regim hotelier Inchiriez apartament in regim hotelier. Apartamentul se afla intr-o casa cu curte comuna, in centrul orasului..Dormitor, baie si bucatarie utilata cu frigider, plita electrica, cuptor cu microunde si aparat de cafea, Internet, Wi-fi.Suprafata 35 mp.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 210
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 35 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Reghin.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Reghin. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Reghin.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Mures, Reghin  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Mures, Reghin - 350 EURO lunar Central, Reghin , jud. Mures

Dau in chirie pe termen lung apartament cu 2 camere, 54 m², pe str. Fagarasului, etaj 1 din 4, recent renovat, zona foarte linistita, cu centrala termica, geamuri termopan. Apartamentul decomandat, confort 1 este mobilat si compus din bucatarie, hol, baie, doua camere, balcon inchis. Dispune de: - aragaz - cuptor electric - frigider - masina de spalat rufe cu uscator incorporat - centrala termica - geamuri termopan In apropiere statie bus, magazine, scoala, gradinita, farmacie, piata. Locuri de parcare in fata si spatele blocului. Preferabil pe termen lung . Disponibil imediat. Se percepe garantie egala cu cuantumul unei chirii. Nu doresc colaborare cu agentii imobiliare 2 camere - Reghin , 2 camere - Mures

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(