Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Gorj, Sacelu - 14800 EURO

14800 €  De vanzare
Vand Casa + Teren, situate la sosea in comuna.Sacelu, sat. Haesti, jud.Gorj, la 3 km de Baile Sacelu, 25 km de Targu Jiu si 30 km de Statiunea montana Ranca. Construita din caramida rosie, dupa anul 1990. Rezistenta la cutremur. Amprenta casei are o suprafata de 100 mp + anexe *( inclusiv pivnita) si o gradina de 905 mp. Casa are 3 camere + bucatarie. Utilitati:curent electric, apa potabila, internet+Tv. Posibilitate de racordare la gaze si apa/canal. Toata documentatia la zi, respectiv cadastru ,intabulare , certificat energetic si titlu de proprietate respectiv inscriere la cartea funciara. Nr. de telefon: 740 - arata telefon - . Potentialul terapeutic al statiunii Sacelu Apele minerale de zacamant, namolul terapeutic si climatul zonei au constituit factorii determinanti ai aparitiei si dezvoltarii statiunii. Principalele afectiuni care pot fi tratate la Baile Sacelu sunt: - afectiuni ale aparatului locomotor (afectiuni reumatismale, inflamatorii, degenerative, abarticulare, osteoporoza). - afectiuni neurologice periferice (pareze usoare, paralizii) - afectiuni ale sistemului nervos central - afectiuni ginecologice - afectiuni ale aparatului respirator - afectiuni digestive, hepato-biliare si renale; Statiunea Sacelu dispune de aproximativ 500 locuri de cazare. In prezent terapia in statiunea Sacelu se desfasoara in perioada 1 mai - 15 septembrie, lunile iulie - august reprezentand intervalul de timp in care statiunea este solicitata peste capacitate, multi pacienti din judetul Gorj deplasandu-se zilnic pentru tratamentul in cura externa.

Pe site din 26-10-2020
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sacelu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sacelu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sacelu.

Este Sacelu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Gorj, Sacelu  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa Gorj, Sacelu - 80000 EURO Sacelu, Sacelu , jud. Gorj

stefania Casa de vacanta Casa de vacanta situata in centrul statiunii balneoclimaterice Sacelu,cu vedere la cascada Raului Blahnita. Compusa din parter (spatiu comercial)-bar,bucatarie,grup sanitar si magazie. Si etaj compus din 5dormitoare,baie si spatiu pentru bucatarie.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(