Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Brasov, Sacele - 185000 EURO

185000 €  De vanzare
Claudiu VAND DOUA CASE in sacele brasov , zona meravilioasa VAND in SACELE - Brasov , Doua Distinse Case in Zona Exclusivista , Deosebita , Foarte Linistita Situate pe str. Oituz, Nr 50 , Langa Spitalul Municipal Sacele Pe o suprafata de 528 mp. C.1.- 230 mp fiind compusa : la subsol garaj , beci, doua camere .La parter (inaltat) : Living , bucatarie camara ,2 camere ,baie, hol , amplu minunat balcon paesagistic cu acces din bucatarie si living.Plus luminoasa mansarda necompartimentata,cu terasa panoramica , priveliste incantatoare ( se poate admira Tampa , si pe partea opusa la orizont Orasul Sfintu Gheorge ) C.2.- fiind desfasurata 200mp. La sol 100mp + masarda 95 mp , splendid balcon cu priveliste excceptionala Ne fiind copartimentata este. Vandabila si ca spatiu comercial pentru diverse activitati.Sunt prezente toate utilitatile.Este disponibil si curent trifazic.Ambele case pe interior sunt la rosu.Exista si posibilidatea desmembrari proprietatea are trei porti de acces.Accept Oferte Elegante.

Pe site din 11-03-2024
Vizualizari 55
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sacele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sacele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sacele.

Este Electroprecizia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Sacele  - 149800 EURO Proprietar 149800 €
Vanzare casa Brasov, Sacele - 149800 EURO Electroprecizia, Sacele , jud. Brasov

DIRECT PROPRIETAR VANZARE vila 4 camere in Sacele, langa Brasov, zona Cartier Electroprecizia, construita in anul 2005, pe un teren de 460 mp. Casa are suprafata utila de 156 mp si este dispusa P+E+Pod astfel: - PARTER: living cu semineu, dormitor, baie cu cada, bucatarie, camara, hol, scara interioara, - ETAJ: living cu bucatarie open space, dormitor, baie cu cada, hol, terasa. Imobilul are si o scara exterioara pentru etaj cu intrare separata. Constructie din caramida porotherm si grinzi, izolata la exterior cu polistiren de 10cm si dispune de: centrala termica pe gaz, ferestre cu geam termopan, usi interioare si exterioare din lemn, parchet, gresie, faianta. Podul casei se poate mansarda. La exterior, in spatele casei, exista o magazie cu pod si beci, un foisor din lemn masiv si o mica gradina de legume, oferind intimitate totala. In curtea pavata din fata casei se pot parca 2-3 masini cu acces direct din strada, porti actionate electric. Vila se afla in imediata proximitate a Bulevardului George Moroianu, oferind atat acces facil catre artera pricipala cat si catre statiile de autobuz. In acelasi timp, retragerea ofera liniste si intimitate. Case de vanzare - Sacele , Case de vanzare - Brasov

149800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(