Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Sibiu, Sacel - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Vand casa la Sacel compusa din 2 camere, hol, pivnita si anexe, teren 500 mp. Casa dispune de apa si canal. pret 20000 euro. Tel. 0749871345, numar camere: 2, suprafata utila: 35, suprafata totala: 500, suprafata construita: 45, anul constructiei: 1970 Stadiul constructiei: Rosu , Suprafata terenului: 500,0 m2, Suprafata utila: 35,0 m2, Suprafata construita: 45,0 m2, Numar camere: 2 , Incalzire: altele ,

Pe site din 04-06-2021
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 500 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sacel.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sacel. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sacel.

Este Sacel zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Sacel  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Sibiu, Sacel - 120000 EURO Sacel, Sacel , jud. Sibiu

Vand casa in Sacel casa este compusa din patru dormitoare hol baie bucatarie garaj, si mai multe anexe gospodaresti plus gradina. Casa este in satul Sacel judetul Sibiu pentru mai multe informatii va rog sa sunati la numarul de telefon 07******46. Case de vanzare - Sibiu , Case de vanzare - Sibiu

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa individuala cu teren de 1849 mp in Sacel la doar 15 km de Sibiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 127000 €
Casa individuala cu teren de 1849 mp in Sacel la doar 15 km de Sibiu Sacel, Sacel , jud. Sibiu

Cauti o casa in marginimea Sibiului? Acum ai ocazia sa achizitionezi aceasta casa aflata la doar 15 km de Sibiu in localitatea Sacel, judetul Sibiu, strada Scolii numarul 44. Pe cei 669 mp a partii de proprietate unde sunt constructii regasim casa principala, inca o anexa locuibila precum si un garaj, o sura si alte anexe. Suprafata utila este de 122 mp iar cea construita de 146 mp. Casa principala este compartimentata astfel: la demisol 1 bucatarie din care se intra intr-o pivnita generoasa iar la parterul inalt gasim un hol de acces din care se face intrarea complet decomandata catre 3 camere si o baie. In anexa locuibila se face accesul direct din curte iar in momentul de fata este amenajata o camera de dormit insa poate avea alta destinatie in functie de dorintele noului proprietar. Toate suprafetele de acoperis au fost schimbate recent. Proprietatea mai detine un teren de 1.180 mp fiind un rau la marginea proprietatii. In momentul de fata proprietatea este legata si contorizata separat la apa, curent si canalizare iar gazul se afla la marginea proprietatii. Desi au fost facute anumite imbunatatiri, aceasta casa are nevoie de renovari. Incalzirea se face cu lemne prin intermediul sobelor de teracota. In ceea ce priveste pardoselile, regasim parchet si gresie iar peretii sunt acoperiti cu faianta sau vopsiti cu lavabila. Atat usa de la intrare cat si cele interioare sunt din lemn. Pret: 127.000€ Cod ofertă / ID: P20040 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sacel, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

127000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(